Sociální sítě
Nahoru

Noili představuje novou řadu ve spolupráci s topmodelkou Danielou Peštovou

Slovenská značka přírodní kosmetiky noili odhaluje novou řadu kosmetických produktů ve spolupráci s topmodelkou Danielou Peštovou. Nové produkty jsou určeny pro všechny typy pleti a jsou vytvořené stejně jako celé portfolio kosmetiky noili s láskou k přírodě a respektem k vědě, aby dokázaly pomoci zpomalit nezvratný proces stárnutí. Všechny produkty, které nyní nově zahrnují kompletní rutinní péči o pleť, budou dostupné online od středy 2. listopadu 2022.

Daniela Peštová, která na oleje noili sama nedá dopustit, se poslední rok podílela se značkou noili na vývoji nových produktů, které by rozšířily stávající řadu. Prvotním impulsem bylo doplnit sortiment noili stávající z pleťových olejů a aktivních olejových sér tak, aby měly zákaznice všechny produkty pro kompletní denní skincare rutinu.

Mezi novinkami tak najdeme produkty pro jednotlivé kroky čištění a hydratace pleti. A také extra pečující produkty v podobě trojice masek.

Mezi novinkami nechybí například víceúčelový balzám pro čištění pleti Let’s Get Naked, který odstraňuje make-up, SPF a nečistoty z celého dne. „Tento balzám má vše, co jsem si vždy od odličovače přála. Snadné použití. Odstraní VŠECHEN make-up a přitom je šetrný k mé pleti. Navíc je plný aktivně účinných ingrediencí, které zlepšují kvalitu mé pleti. A jako přidaný bonus – možnost víceúčelového použití,“ doplňuje Daniela.

Pleťové oleje a antiaging séra noili jsou plné vzácných rostlinných extraktů, antioxidantů, vitamínů a aktivních látek, které pleť hloubkově vyživují, hydratují a pomáhají jí udržovat její mladistvý vzhled. Podle filosofie značky noili, že méně je více, není množství ingrediencí v olejích a antiaging sérech zbytečně velké a to je pro pleť skvělé. Navíc je složení naformulováno tak, aby bylo podobné přirozenému složení kožního mazu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.