Sociální sítě
Nahoru

Darujte zdraví k Vánocům a podarujte vánočními balíčky celou rodinu i kamarády

Vánoce se kvapem blíží a pokud jste tak ještě neučinili, je nejvyšší čas na nákup vánočních dárků. Nevíte si s výběrem dárků k Vánocům rady? Vsaďte na osvědčené dárky, které potěší každého. Jaké to jsou? Přeci ty, co jsou cennější než zlato.

Darujte svým blízkým zdraví v podobě doplňků stravy

Nemáme tím na mysli to, abyste své milované obdarovali pytli se solí v duchu oblíbené pohádky, ale věnujte jim něco ještě cennějšího, než je sůl, a tím je zdraví. Právě to je totiž nedostatkové a potřebuje ho každý z nás. Mezi vhodné dárky k Vánocům se tak určitě řadí dárkové sady a sety, které obsahují multivitaminy, doplňky stravy na imunitu a další produkty.

Zdroj obrázku: Evgeny Atamanenko / Shutterstock.com

Vánoční dárky vhodné pro ženy

Při výběru vhodných vánočních dárků se řiďte tím, pro koho je kupujete. Mezi dárky pro ženy, s nimiž zabodujete, patří:

  • sada kosmetiky,
  • vhodné doplňky stravy,
  • oblečení a doplňky.

Právě s kosmetikou nemůžete nikdy šlápnout vedle. Abyste se ale při jejím výběru opravdu trefili, musíte vědět, jaké vůně a značky daná žena miluje a používá. Co se doplňků stravy týče, zaměřte se na ty určené speciálně pro ženy. Oblibě u žen starších 30 let se například těší kolagen, který prodlouží mladistvý vzhled pleti a pečuje také o jejich klouby a kosti. U oblečení a doplňků musíte znát ženin vkus i velikost, jinak riskujete, že při rozbalování dárků nastane velmi trapná situace.

Nejlepší vánoční dárky pro muže

Jakmile vyberete dárky pro ženy, vrhněte se na výběr vánočních dárků pro muže. Výběr dárků pro muže přizpůsobte jeho koníčkům a zájmům. Spousta mužů si potrpí na technologické vychytávky, ale krok vedle neuděláte ani s autíčkem na ovládání a dalšími hračkami. V každém muži se totiž skrývá malý kluk, proto ho vtipný dárek mile potěší. Samozřejmě, že mezi vhodné dárky pro muže musíme zařadit také kosmetické dárkové sety a doplňky stravy. I u těch platí, že je musíte vybírat speciálně na míru danému člověku.

Univerzální vánoční dárky

Pokud sháníte univerzální dárky, které potěší vaše prarodiče, rodiče, kamarády, ale třeba i kolegy v práci a vašeho šéfa, nakupte univerzální doplňky stravy. V zimě se vyplatí vsadit na ty, co podporují imunitu. V zimě totiž bacily lítají všude kolem a přeplněná nákupní centra a vánoční trhy jejich šíření napomáhají.

Vhodné vánoční dárky pro děti

Ani děti by neměly zůstat zkrátka. Radost jim rozhodně uděláte hračkou a něčím dobrým na zub. Nechcete-li je zásobovat sladkostmi, udělejte jim radost zdravými želé bonbony a želatinovými tabletkami, co jsou plné vitamínů a minerálů. Za takový dárek vám totiž poděkují také jejich rodiče.

Zdroj obrázku: Bogdan Sonjachnyj / Shutterstock.com

Když chcete vánoční dárky vyřešit elegantně na poslední chvíli a vsadit na jistotu

Jestliže patříte k lidem, kteří vánoční dárky shánějí opravdu na poslední chvíli, může se stát, že nebudete mít na jejich pečlivý výběr čas a budete chtít celou situaci vyřešit elegantně a efektivně. Co v takové chvíli udělat? Darujte svým blízkým dárkové poukazy. Jejich největší výhoda spočívá v tom, že se mohou vztahovat na nákup čehokoliv. Stačí se zamyslet nad tím, co by jim opravdu udělalo největší radost a pořídit daný poukaz. Chcete-li se držet toho, že jim chcete k Vánocům nadělit zdraví, opět můžete vsadit na dárkové poukazy, které se budou vztahovat právě na nákup doplňků stravy.

Doplňky stravy, jak již jejich název napovídá, nejsou všemocné, protože účinkují v kombinaci s řádnou stravou. Aby měli na zdraví obdarovaných vliv, je nutné jejich konzumaci doplnit dostatečným pohybem a případně jejich užívání konzultovat také s lékařem.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.