Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice Havana Club 7 Burna Boy

Havana Club, globálně vyhledávaná značka kubánského rumu, je dlouhodobě úzce propojena s pouliční kulturou a je známá svými unikátními kooperacemi s velkými osobnostmi ze světa hip hopu, skateboardingu, ale i módy. Nyní přichází se speciální limitovanou edicí sedmiletého rumu Havana Club 7 ve spolupráci s Burna Boyem, uznávaným nigerijským umělcem, držitelem Grammy a významným představitelem světového street-popu a žánru afrobeats. Společně oslavují sílu kultury, komunit i kořeny a historii dvou jedinečných kultur – kubánské a nigerijské.

Láhev limitované edice Havana Club 7 s pestrobarevným designem je inspirována tradičními pokrývkami hlavy, které se nosí v jižní Nigérii. Přední etiketu zdobí střapce s barevnými strukturovanými pruhy „Aso Oke“, ručně tkané látky vyráběné lidem Jorubů v západní Africe, která často zdobí šaty a klobouky nošené při slavnostních obřadech, jako jsou například svatby.

Uprostřed láhve je vyobrazený nápis „Burna Boy“, napsaný samotným umělcem, zatímco koruna z palmových listů obepínající logo Havana Club je odkazem na znak Africké unie. Spodní část etikety je pak doplněna o region Rivers State v Nigérii, kde se hudebník narodil. Jedná se o Burna Boyovu osobní ódu na krásu kultury, sílu komunitních hodnot a hrdost na svůj původ.

Krátký film, který ke speciální edici vznikl, vypráví příběh o hluboce propleteném spojení talentovaného hudebníka s ikonickou značkou Havana Club, jež se se svým nezaměnitelným kubánským duchem vetkla do světové kultury; přináší vibrující oslavu pospolitosti, komunity, přátelství a hodnot, které nás spojují. Ať už v pohodlí domova, nebo ve víru tanečního parketu, od Lagosu přes Londýn až po Kubu. S hlasem Burna Boye, který videem provází, společná kolaborace ožívá.

„Je třeba velkého člověka, aby překonal každodenní zkoušky a útrapy, a ještě většího člověka, aby si byl uvědomil, že smyslem života je žít,“ říká ke spolupráci Burna Boy a dodává: „Oslavujme společnou svobodu a sdílejme krásu kultury, komunity a dědictví. Nezapomeňte prosím, že dnes a navždy jste velkolepí.“ Oduševnělé poselství lásky, naděje a sounáležitosti, které Havana Club hrdě podporuje a na něž připíjí.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.