Sociální sítě
Nahoru

Esence země v podání Bulgari

Bulgari Man Terrae Essence představuje výpravu do nitra Země, zachycenou bezprostředně a autenticky. Její inspirací se stala úrodná toskánská půda s její ikonickou hojností symbolizující jedinečná potěšení. Síla přírody prochází skrze terén v podobě vlnitých kopců a mohutných cypřišových stromů, bujných květin a plodné půdy. Její vitalitu v sobě odrážejí i typické barvy a vůně tohoto italského regionu.

Terrae, latinské slovo znamenající „pocházející ze země“, symbolizuje základní kámen pravé identity každého muže. Naše tradiční vazba k úrodné půdě je velmi důvěrná a instinktivní, propojující nás s našimi dávnými předky. Můžeme se jí dotýkat, přičichnout si k ní a pokračovat v jejím obhospodařování, aby nám nadále poskytovala suroviny a bohatství, jež nás udržují při životě. Je nekonečným zdrojem krásy, kreativity a hřejivosti a v průběhu času dokáže sama sebe jedinečně obnovovat.

Hřejivá, plná a instinktivní. Nová vůně ztělesňuje životodárnou sílu Země prostřednictvím tónů dřevin a vetiveru uvnitř flakonu, který svým designem připomíná obhospodařovanou krajinu.

Bulgari Man Terrae Essence nás znovu propojuje s našimi nejhlubšími hodnotami a naším pravým já: učí nás oceňovat životní vitalitu a věřit instinktům, které už po tisíce let pomáhají lidstvu prosperovat. Vůně v nás posiluje naše dávné kořeny a dodává nám odvahu objevovat bohatství ukryté pod povrchem.

Bohatost půdy je dokonale přenesená do podoby vůně skrze dřevité a vetiverové tóny, jež perfektně podtrhují moderní pojetí mužné elegance. Mistr parfumér Alberto Morillas k vytvoření vůně použil jedinečné suroviny, jež se staly základem oslnivé a okouzlující struktury.

Moderní muž se naučil pracovat s dary přírody, brát si inspiraci z překrásné okolní krajiny a přetvářet surové prvky v dechberoucí kreace.

Od samotného úvodu vůně evokuje sluncem ozářenou italskou krajinu s háji citrusových stromů a zlatavými panoramaty. Společně se srdcem vstupuje do hry neotřelá kombinace dvou různých vetiverů, jež vůni vdechují syrovou intenzitu.

První vetiver pochází z Jávy, je výrazný s kouřovým nádechem. Druhý je z Haiti, vůní připomíná esenci prosluněného podzimního lesa a nese v sobě kontrastní prvky: je zemitý a zároveň sametový, drsný a zároveň jemný.

Cena byla stanovena na 2 490 Kč v případě 60ml flakonu a 2 350 Kč u 100ml flakonu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.