Sociální sítě
Nahoru

Přivítejte novou legendu: Montblanc Legend Red

Legendy – to jsou velkolepé příběhy zvěčněné inkoustem na papíře pro budoucí generace, pro jejich inspiraci. Přesně takový je příběh Montblanc, pionýrské a vizionářské značky, která přepsala pravidla kultury psaní a kvalitního řemesla tím, že pro své produkty vždy využívala vzrušující inovace a ikonické designové zpracování. Tím se vyznačuje i jeden z nejvíce ikonických psacích nástrojů – pero Montblanc Meisterstück.

Vynalézavost, imaginace a odhodlanost jsou nezpochybnitelnými kvalitami, na nichž stojí legendární status této nepřehlédnutelné ikony známé po celém světě. Tyto vlastnosti inspirují i některé jednotlivce, kteří díky nim zanechají ve světě svou vlastní výraznou stopu, napíšou svou vlastní legendu.

Populární vůně Montblanc Legend se na oslavu svých 10. narozenin obléká do červené.

Před 10 lety Montblanc zhmotnil tento smysl pro cílevědomost, důvěru v sebe a přesvědčení o vlastních schopnostech do výrazného, mužného parfému. Nyní se vůně Montblanc Legend vrací v nové podobě, odvážnější a odhodlanější než kdykoliv předtím.

Nová kapitola: Návrat Legendy, tentokrát v rudé barvě

Žádná barva nemá větší intenzitu než červená. Vizuálně výrazná a vždy úchvatná, zařadí-li ji muž do svého šatníku, dodá mu atraktivitu, sebevědomí, vitalitu a sílu. Troufalá a nepřehlédnutelná rudá barva je také součástí dědictví Montblanc, objevila se již u jednoho z prvních inovativních výrobků značky, legendárního plnícího pera „Rouge et Noir“ z roku 1906. Od té doby se stala nevysychajícím zdrojem inspirace, jednou z rozpoznávacích barev značky Montblanc v různých kolekcích v průběhu let od psacích potřeb, přes kožené doplňky a nyní s uvedením novinky Montblanc Legend Red i v parfémech.

Noste jej hrdě: Legenda se zhmotňuje v originálním olfaktivním manifestu Montblanc

Rudá je symbolem tolika různých emocí a vlastností. Její nejednoznačnost je tak fascinující a přitažlivá, takže byla předurčena stát se inspirací pro parfém stvořený duem mistrů Anne Flippo a Nicolasem Baulieu, jimž se podařilo zachytit její komplexnost a mužnou intenzitu. Rudá záplava začíná šťavnatou svěžestí červeného pomeranče a řízného grapefruitu spojených do pikantního kontrastu s kardamomem. Kombinace šalvěje, cedrového dřeva a jalovcových bobulí odívá citrusovou svěžest do interesantního aromatického hávu, podtrženého magnetickou přitažlivostí mahagonu, cedru z Atlasu a doteku fazolí Tonka, které dodávají vůni Legend Red krémovou smyslnost.

Tváří pro značku Montblanc se v roce 2022 stal legendární fotbalista a uznávaný kouč Zinédine Zidane,

Máme tu charismatický dřevitý parfém, svěží a zároveň intenzivní, troufalý a zároveň citlivý, zbrusu nový olfaktivní zážitek navozující vzrušení z rychlosti, díky němuž začne rychleji tlouct i Vaše srdce.

Cedrové dřevo, šalvěj a Tonka boby používané při výrobě dodává společnost LMR, která spolupracuje s místními farmáři na celém světě a získává od nich čisté, přírodní a obnovitelné ingredience se striktním důrazem na komplexní transparentnost a podporu enviromentálního přístupu, udržitelného rozvoje a lokálních komunit. Vůně navíc neobsahuje žádné složky živočišného původu a při její výrobě je používán přirozeně derivovaný alkohol.

Elegantní design legendárního flakonu Montblanc

S puncem všech charakteristických znaků značky Montblanc, původní design flakonu se stal stejně legendární jako sám parfém. Svým zaobleným, čistým tvarem a smyslnou jemností odkazuje k původnímu zážitku psaní ikonickým perem Montblanc Meisterstück, včetně nezaměnitelného lakovaného povrchu. V jeho nové podobě mu intenzivní červený lak v kontrastu se stříbrným hrdlem a uzávěrem dodává elegantní, šik a moderní vzhled. Nepostradatelný úlovek v každé poličce s pánskými vůněmi, uzávěr flakonu je ozdoben logem Montblanc vyvedeným v černé barvě, zrcadlícím bílé logo na krabičce. Tři „prsteny“ na uzávěru odkazují rámování pera Meisterstück 149, slavné dekorované limitované edici. A díky svému legendárnímu statusu nepotřebuje parfém žádné označení. Součástí závazku značky Montblanc k udržitelnosti a maximální transparentnosti je i krabička vyrobená z certifikovaných obnovitelných zdrojů.

Legendární tvář legendárního parfému

Novou tváří pro značku Montblanc se v roce 2022 stal legendární fotbalista a uznávaný kouč Zinédine Zidane, který bude se značkou spolupracovat na nadcházejících kampaních pro Montblanc psací potřeby a kožené doplňky, objeví se však také v nové kampani ikonické linie parfémů Montblanc Legend. Tato francouzská ikona ztělesňuje klíčovou hodnotu značky Montblanc, víru v to, že každý může zanechat ve světě svou stopu, pokud žije s vášní a zná svůj životní cíl, pokud dělá to, co jej doopravdy naplňuje.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.