Sociální sítě
Nahoru

Nekonečné možnosti nošení a stylové personalizace s kolekcí Montblanc Sartorial

Montblanc pokračuje v inovaci kožených doplňků značky a přidává nový rozměr do své signaturní business kolekce. Přepracovaná řada Montblanc Sartorial přináší tašky a malé doplňky z měkčí kůže s intenzivním dvoubarevným efektem, nové barvy a také uvedení modulárního systému, který umožňuje připojit malé doplňky k větším taškám. Tím vznikají další funkce, stylové možnosti nošení a mnoho způsobů personalizace.

Designové kódy kolekce Montblanc Sartorial, inspirované krásou a prožitkem z psaného písma, vycházejí z dědictví kultury psaní značky. Inspirací pro trojúhelníkový design rukojetí se staly charakteristické lahvičky s inkoustem z archivu Montblanc, zatímco konstrukce boků tašek evokuje otevírání obálky pomocí dvou překrývajících se kusů kůže.

„Třebaže tato kolekce působí nadčasově a klasicky, s moderními tvary, které lze používat každý den, není důvod, proč by tyto kousky neměly být zábavné a kreativní. Právě odtud pochází nápad na modulární řešení – způsob, jak vyjádřit individuální styl a zároveň najít pro každý doplněk novou funkčnost. Modernějším celočerným taškám jsme vdechli osobitost a život, takže je lze každou sezónu obměňovat nebo vytvářet jiný vzhled,“ říká Marco Tomasetta, umělecký ředitel značky Montblanc.

Rozsáhlý sortiment velkých, středních a malých kožených doplňků zahrnuje:

• Pouzdra na dokumenty Document Cases (velká, střední, tenká) a batohy (velké, střední, malé) s prostorem pro elektronická zařízení, dokumenty formátu A4 a další nezbytné pracovní potřeby, včetně psacích potřeb umístěných ve speciálních přihrádkách.

• Otevřené tašky typu Tote pro neformálnější styl s klasickým vertikálním designem a novou lichoběžníkovou siluetou, která nabízí více možností nošení – s krátkými uchy z kůže nebo s delšími textilními popruhy. Kapacitu tašky lze zvětšit za pomoci stisknutí tlačítek na jejích bocích.

• Tašku typu Bowling Bag se zapínáním na zip lze nosit v ruce nebo na rameni díky nastavitelnému a odnímatelnému ramennímu popruhu. Se svou velkou kapacitou je skvělým společníkem ve dne i v noci, při práci i ve volném čase a během každého cestovatelského dobrodružství.

• Kompaktní tašky zahrnují pouzdra Pouches obálkového tvaru, Mini Bag a Mini Messenger s koženým páskem na zadní straně k upevnění k rukojetím pouzder na dokumenty a tašek, což dodává větším doplňkům další funkčnost i ozvláštnění. Mezi nezbytné business doplňky patří obal na notebook Laptop Case s předním popruhem pro snadné uchopení a uzavíratelná pouzdra na zápisník Notebook Holder či poznámkový blok Notepad Holder.

• Sortiment drobných doplňků tvoří peněženky, pouzdra na karty, pouzdra na pera a klíčenky v různých barvách, a také nové pouzdro na telefon, které lze připevnit k pouzdrům na dokumenty a taškám, abyste měli zařízení vždy po ruce.

• Chytré hodinky Montblanc Summit 3 se také dočkaly úpravy v rámci kolekce Sartorial – přibyly kožené řemínky ve dvou nových barvách a nový ciferník s přizpůsobitelnými iniciály.

Zatímco klíčové barvy tašek jsou černá a tmavě šedá v odstínu Forged Iron, drobné doplňky jsou nabízeny také v červené, modré, britské zelené, Mosto (nadčasový tón vínové) a slonovinové kosti. Po připojení k větším doplňkům pomocí speciálního modulárního systému tak vytvářejí výrazný kontrast. Kůže použitá v celé kolekci prošla CO2 neutrálním procesem činění.

Kolekce Sartorial je vedle dalších produktů součástí nové kampaně Montblanc The Library Spirit, zkoumající inspirativní sílu knihoven jako zdroje poznání a objevů, ve které se značka navrací ke svým kořenům. Stovky polic, tisíce knih a miliony slov k objevování. Knihovny po celém světě jsou výjimečnými místy osvěty, kde se znalosti předávají napříč časem a generacemi. Cesta uličkami knihovny je cestou objevování a představivosti. S každým otočením stránky a každým slovem vytištěným inkoustem na papíře se literární badatelé přenášejí do nového vesmíru. Vesmír slov je také vesmírem společnosti Montblanc, která je tvůrcem nástrojů, jež zachycují myšlenky a emoce na papír a zaznamenávají je pro budoucí čtenáře.

Vizuální kampaň, kterou nafotil světoznámý fotograf Mariano Vivanco, představuje britského herce Calluma Turnera spolu s modely Kitem Butlerem, Justice Joslinem a Mattiou Narduccim jak prozkoumávají krásy knihovních regálů plných knih.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.