Sociální sítě
Nahoru

Kolagenová mlha Secret Veil je unikátní multifunkční produkt 4 v 1

Mlha funguje během dne jako super jemný hydratační sprej, který pleť povzbudí, rozjasní a vyrovná její tón. Použítí mlhy je také ideální před nanesením make-upu. Její účinek je okamžitý! Je obohacena o vysoce účinné přírodní extrakty, které mají anti-aging účinky a zamezují vzniku pigmentových skvrn. Tato směs aktivuje buněčnou obnovu, podporuje tvorbu kolagenu, dodává hydrataci a celkově na pleť působí jako antioxidant. Vyjímečnost tohoto produktu dokazuje také to, že již stihl získat nejvyšší ocenění v prestižní soutěži přírodní kosmetiky The Beauty Shortlist Awards, kde získal zlatou medaili ve své kategorii.

Cena: 1 999 Kč / 60 ml plastová lahvička s rozprašovačem

Hlavní složkou kolagenové mlhy Secret Veil je přírodní kolagen nové generace natto guma, který je 10x účinnější než kyselina hyaluronová. Dalším pokladem v tomto produktu je tremella, tzv. „sněžná houba“. Tremella je považována za dar přírody a v tradiční čínské medicíně se využívá k vylepšení ženské krásy a stimulaci kolagenu.

Fermentovaná platina udržuje pleť dostatečně hydratovanou. Bojuje proti stárnutí, nabíjí ji a dodává pleti energii! O platině je známo, že ovlivňuje pokožku na buněčné úrovni, podporuje obnovu extracelulárního matrixu a zajišťuje pevnou, hladkou a mladistvě vypadající pleť.

Acerola obsahuje 65x vyšší hodnotu vitamínu C než pomeranč. Právě díky tomu má Acerola fantastický efekt na rozjasnění pleti a odstraňování pigmentových skvrn. Současně působí jako silný antioxidant a protivráskový komponent. Napomáhá kožním buňkám absorbovat železo a vápník, ale hlavně jim pomáhá vytvářet kolagen. Krásně zpevňuje kožní membránu, podporuje imunitní systém a látkovou výměnu v buňkách, zabezpečuje dostatečný přísun kyslíku a působí také antibakteriálně. Ve fermentované formě navíc pomáhá zmírňovat příznaky stárnutí a také podporuje tvorbu kolagenu v pleti, díky čemuž je pokožka pružná, neztrácí svou pevnost, tonus.

Aloe vera nejen hydratuje, dodává vlhkost a zklidňuje, ale obsahuje i velmi cenné enzymy, aminokyseliny, minerály, vitamíny, rostlinné glykosidy a antrachinony, které pomáhají z organizmu odplavovat toxické látky, proto je jedním z nejúčinnějších přírodních detoxikačních prostředků.

• podporuje tvorbu kolagenu

• bojuje proti volným radikálům

• zklidňuje pleť a detoxikuje

• rozjasní pleť a redukuje pigmentové skvrny

• regeneruje a obnovuje strukturu pleti

• rychlá hydratace, celkové zlepšení zdraví pleti, vytvoření ochranné bariéry

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.