Sociální sítě
Nahoru

Za poznáním světa rumu Botran do rozšířené reality

Kolik informací se vejde na lahev? Celý poutavý příběh, když zapojíte rozšířenou realitu! Touto cestou se vydala guatemalská značka rumu Botran. Nová mobilní aplikace Botran Experience poodhalí prostřednictvím rozšířené reality kouzelný svět tohoto třtinového destilátu. Stačí mít po ruce lahev rumu Botran a můžete se vydat za živým příběhem.

Výjimečnost rumů Botran má svůj počátek v prostředí, ve kterém vzniká. Animace v rozšířené realitě prozradí více o půdě na pozemcích Botranu i o druzích cukrové třtiny. Ta se následně promění v panenský med, jedinečnou surovinu pro výrobu rumu Botran. Rozšířená realita poodhalí i procesy fermentace a destilace. Pootevře dveře do Casa Botran, místa, kde se dynamickým procesem zrání vyvíjí charakter a osobitost každého rumu.

Lahve rumu Botran, klíč od světa rozšířené reality, lze pořídit na warehouse1.cz nebo v kamenné prodejně Warehouse#1 v pražském Karlíně.

Dozvíte se i to, v jakých sudech se tento charakter utváří. Rozšířená realita rovněž popisuje, jak se lahve vydávají do světa ke svým fanouškům i k těm, kteří se svůdný svět rumu Botran teprve chystají objevit. Poslední zastávka v aplikaci Botran Experience je neméně zajímavá. Popisuje vztah Botranu k životnímu prostředí a udržitelnosti. Vysvětluje, jaké kroky první udržitelný rum na světě v této oblasti podniká. Vedle rozšířené reality lze v aplikaci najít i podrobnější informace o rumu Botran a o jeho 3 variantách – dvanáctiletém, patnáctiletém a osmnáctiletém rumu.

Právě tyto tři varianty jsou klíčem k otevření brány za poznáním světa rumu Botran. Do budoucna se ale počítá s tím, že se připojí i další oblíbené varianty.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.