Sociální sítě
Nahoru

Citroën C3 získal ocenění „2023 World Urban Car“

Citroën C3 získal na 19. ročníku WORLD CAR AWARDS prestižní cenu „2023 WORLD URBAN CAR“. Vyhlášení výsledků na základě hlasování více než 100 mezinárodních novinářů z 32 zemí proběhlo ve středu 5. dubna během zahájení newyorského autosalonu. C3 zvítězil v kategorii Urban Car, která je určena pro vozy s délkou do 425 cm prodávané na nejméně dvou hlavních trzích (Čína, Evropa, Indie, Japonsko, Korea, Latinská Amerika a USA) na alespoň dvou různých kontinentech.

Jsme velmi poctěni, že jsme toto ocenění 2023 WORLD URBAN CAR pro C3 získali. Kromě obchodního úspěchu tohoto modelu je to uznání významu naší strategie růstu v Indii, Asii a Jižní Americe. Citroën C3 jako první model z rodiny tří vozů kombinuje výrazný a moderní styl s vysokou úrovní komfortu, nemluvě o konektivitě a technologiích, které zákazníci v těchto regionech očekávají,“ uvedl Thierry Koskas, generální ředitel společnosti Citroën.

Autodesk VRED Professional 2021.2

Citroën C3 je všestranný hatchback segmentu B, který je oceňován pro svou modernost a výrazný přizpůsobivý charakter. Ve svém segmentu vyniká jedinečným tvarem, vysokou světlou výškou, kapotou, která dominuje vozovce, a vysokou pozicí za volantem. Co se týče komfortu, nic nebylo ponecháno náhodě: kromě úrovně pohodlí, která je pro Citroën typická, je jeho vnitřní prostor na nejvyšší úrovni na trhu a jeho důmyslný design usnadňuje každodenní život – lze do něj integrovat chytré telefony a připojit je k dotykovému displeji XXL 10″. Pro usnadnění života zákazníků byla v jednotlivých regionech zavedena nová nabídka inovativních služeb a možnost online nákupu nového vozu.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.