Sociální sítě
Nahoru

Lionel Messi hvězdou cestovatelské kampaně Louis Vuitton

Louis Vuitton odhaluje vzrušující novou cestovatelskou kampaň „Horizons Never End”. Její hvězdou je úřadující mistr světa Lionel Messi, který předvádí kolekci zavazadel z dílny Marca Newsona.

V pilotním snímku kampaně Lionel Messi představuje kufr Horizon jako svého jediného společníky na cestách. Autorem série snímků je módní fotograf a filmař Glen Luchford. Fotbalová legenda na nich sedí v letištním terminálu a mezi nohama svírá kabinové zavazadlo Horizon na kolečkách. Další snímek zachycuje Messiho nad ikonickým kufrem značky Louis Vuitton, umístěným mezi letadly na rozjezdové dráze. Na jiném je fotbalová ikona vezoucí kufr Horizon připravena vyrazit vstříc dobrodružstvím. Fotbalový míč v Monogramu má u nohou, pro připomenutí atmosféry hřiště.

Marc Newson je jedním z nejvlivnějších průmyslových designérů současnosti. Módnímu domu Louis Vuitton pomáhá od roku 2014 vtisknout novou tvář umění cestování. První spolupráce se značkou se odehrála v rámci kolekce „Celebrating Monogram“, pro kterou vytvořil „originální moderní batoh“ v jasných, hravých barvách. Od té doby pro Louis Vuitton navrhl a vytvořil mnoho zásadních cestovních kousků. Nesmíme zapomenout zmínit ultra lehké zavazadlo na kolečkách Horizon Soft z roku 2019, které je vyrobené ze speciálního úpletu lisovaného za tepla, či elegantní a moderní verzi kufru Pégase z roku 2022.

Ikonická kolekce Horizon od Marca Newsona byla uvedena na trh v roce 2016. Díky důmyslnému designu, odolnosti a vysoké funkčnosti se stala zásadním milníkem v rodině zavazadel značky Louis Vuitton. Ultra lehké schránky z tvarovaného splétaného kompozitu kryje speciálně vyvinuté plátno Damier či Canvas. Materiál je lemovaný přírodní hovězí usní – tento designový prvek vzdává hold tradiční výrobě kufrů Louis Vuitton. Velice snadno ovladatelný vnější systém pracuje s tichými, miniaturními kolečky s 360stupňovou pohyblivostí. Vnitřek kufru nabízí velkorysý prostor s rovným dnem.

První část kampaně „Horizons Never End” s Lionelem Messim se objeví ve světových tištěných médiích a na sociálních sítích Louis Vuitton 14. dubna 2023.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.