Sociální sítě
Nahoru

Bistrot Puglia: Autentická italská kuchyně

Útulná menší restaurace v klidné části Holešovic je ideálním místem pro všechny milovníky italské kuchyně. Tým kuchařů pečlivě vybírá nejkvalitnější suroviny a klade důraz na sezónnost a lokální produkty. Zaměření kuchyně je zejména na čerstvou pastu a ostatní tradiční italské postupy. Základem je maximální šetrnost k surovině a kombinace jen několika základních ingrediencí.

V Bistrot Puglia se můžete těšit na jedinečné gastronomické zážitky, které spojují tradiční italské chutě s moderním přístupem. Šéfkuchař Jiří Vašek a jeho tým se s vášní a zručností starají o to, aby každý zákazník odcházel spokojený a s chutí se vracel. Jiří Vašek má bohaté zkušenosti z hotelů Reneissance, Mövenpick, restaurací Monarch, Obecní dům a měl štěstí na skvělé šéfy jako Zdeněk Pohlreich nebo Honza Punčochář.

Nejvíce ho v poslední době se svou jednoduchostí „Simplicity is not simple“ ovlivnil Michelinský šéfkuchař Angello Sabatelli, se kterým připravoval šestichodové menu pro hotel Don Giovanni a Cosmopolitan Bobycentrum Brno. „Byl to pro mě zatím vrchol profesionálního přístupu ke gastronomii,“ uvádí Jiří Vašek.

Atmosféra v restauraci je přátelská a uvolněná, což ji činí ideálním místem pro rodinné oslavy, firemní večeře nebo romantické rande. Kromě vynikajícího jídla se zde také můžete těšit na širokou nabídku vín, která perfektně doplňuje chutě jednotlivých pokrmů. Profesionální obsluha vám ráda poradí s výběrem jídla i nápojů, aby váš zážitek z návštěvy byl co nejlepší.

V letních měsících si můžete vychutnat svůj oběd či večeři na příjemné venkovní terase, kde si můžete vychutnat klid a zeleně okolního prostředí. Díky své poloze v klidné části Holešovic je restaurace snadno dostupná jak autem, tak veřejnou dopravou, což ji činí ideálním místem pro setkání s přáteli, kolegy nebo rodinou.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.