Sociální sítě
Nahoru

Everybody Listen: Nový ambasador Hublot

Hublot mezi přátele své značky vítá další slavné české jméno. Po úspěšné spolupráci s tenistkou Karolínou Plíškovou a Ivanou Mentlovou se ambasadorem švýcarského brandu stává další talentovaný Čech, Jakub Strach alias DJ NobodyListen.

Devětadvacetiletý Jakub Strach alias NobodyListen patří k nejvýraznějším postavám mladé generace české hudební scény. Jeho tvorba rezonuje nejvíce mezi mladými fanoušky, i tak ale sklízí úspěchy mimo klubovou scénu.

Za debutové album VR/Nobody byl nominován na cenu Anděl. V loňském roce uvedl hru Bohemian Gravity od Yemiho AD pro Balet Národního divadla, pro niž kompletně vytvořil hudbu. Jeho práce oslovuje zejména mladší publikum pod 25 let, a to i mimo české hranice. Koncept večírků pod labelem Addict sklízí úspěch v mnoha evropských městech, včetně Berlína. Jako dýdžeje a producenta stylu trap jej zvou i na největší tuzemské festivaly, jako je Metronom Prague, Colours of Ostrava, nebo slovenský Grape.

DJ Nobodylisten, který se věnuje nejen hudbě, ale i módě, úzce spolupracuje s renomovanými značkami jako Dior, Prada a Louis Vuitton. Kromě svých projektů s těmito módními giganty spolupracoval také s brandem Footshop. Navíc, má na svém kontě vlastní kolekci, kterou vytvořil ve spolupráci s talentovaným návrhářem Janem Černým pod značkou -18 Degrees Below Zero Club.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.