Sociální sítě
Nahoru

Léto s parfémem Pacific Chill a Mirandou Kerr

Kolekce Louis Vuitton Cologne Perfumes je odyseou vůní, inspirovanou dramatickou krajinou, světlem a extravagantní krásou amerického pacifického pobřeží. Odhaluje vzpomínky na Los Angeles, fantasmagorické město, jehož komplexnost, nálady a atmosféra jsou nikdy nekončícím zdrojem inspirace pro parfumérského mistra, Jacquese Cavalliera Belletruda. Tento jedinečný umělec stvořil kolekci vůní, která nás vezme na cestu vstříc nefalšovanému kalifornskému dobrodružství.

Každý parfém z kolekce Louis Vuitton Cologne Perfume vás zahalí nadpozemsky krásným ovocným závojem s květinovou hloubkou, který vypráví příběh světla: počínající jemným zábleskem denního slunečního svitu až po třpytivá světla velkoměsta za soumraku. Nová vůně z této kolekce se jmenuje Pacific Chill, a je ztělesněním pohody, vitality a potěšení, spojeného s příchodem nového dne, který jemně polaská pokožku.

Parfém Pacific Chill má svěží a očistnou auru, inspirovanou proslulým kalifornským kultem zdraví a wellness. Je zkomponován pro potěchu smyslů, pozvednutí ducha a nabuzení očistného efektu. Vyzařuje regenerativní sílu nekonečného oceánu, energii potřebnou pro tělo i duši na cestě za rovnováhou a pohodou.

Západní pobřeží Kalifornie je nespoutané, divoké a kreativní území, plné vášně. Jeho strukturované, vzdušné vůně se staly dokonalou inspirací pro podobu kolekce Parfums de Cologne: ta v sobě pojí spontánnost kolínské vody a sofistikovanost parfému. Parfém Pacific Chill jako by zachycoval chvíli, kdy první hodiny slunečního svitu dohání energii noci, která se přerodí v čistotu rána. Je jako hluboký nádech s výhledem na klidný oceán. Stimuluje kompletní pětici smyslů a povzbuzuje v nich novou touhu po životě ve chvíli, kdy se město pomalu probouzí pod průzračnou oblohou.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.