Sociální sítě
Nahoru

Inovativní péče Saloos o aknózní pokožku

Mistrně vybrané přírodní složení tříkrokové péče české značky Saloos poskytuje aknózní pleti okamžitou i preventivní péči. Pečlivě vybrané 100% přírodní esenciální oleje meduňka, lemon tea tree a šalvěj lékařská posilují antimikrobiální účinky a všechny produkty harmonicky propojují jemnou bylinkovou vůní.

Základem péče je důkladné, ale šetrné čistění. Bio Akne čisticí pěna obsahuje hydratující a zklidňující složky s vysoce účinnými látkami z růžové myrty, zázvoru, skořice a totenu lékařského. Redukují kožní maz, chrání přirozenou mikroflóru a pomáhají zklidnit zánětlivá ložiska.

Akne bioaktivní sérum, Saloos, 20 ml/299 Kč, saloos.cz

U problémová pleti je důležité preventivně předcházet dalšímu rozvoji akné. To v druhém kroku zajistí Bio Akne pleťové tonikum bez alkoholu, které pleť dočistí, tonizuje, stáhne póry a poskytne potřebnou hydrataci a zklidnění.

Důkladně vyčištěná a tonizovaná pleť je připravena na třetí krok. Akne bioaktivní sérum jemně pečuje o již vzniklé projevy akné a zároveň zabraňuje v množení bakterií, které jej způsobují. Zklidňuje podráždění a začervenání, upravuje produkci kožního mazu. Výsledky vás ohromí.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou