Restaurace | 8.11.2023 | Jan Pešek

Four Seasons Hotel Prague zve na Thanksgiving s moderním twistem

Pražský hotel Four Seasons i letos nabízí možnost oslavit Den díkuvzdání se speciální večeří plnou autentických chutí a přátelské atmosféry. Podruhé v řadě se na její přípravě podílí Executive Sous Chef hotelu Nicholas Trosien, který se nechal inspirovat svými rodnými americkými kořeny.

V díkůvzdání nacházíme vřelost, tradici a vděčnost. Pro moji rodinu je to jedno z nejlepších období roku, kdy můžeme trávit čas se svými nejbližšími u dobrého jídla,“ říká o svém oblíbeném svátku Nicholas Trosien.

Letošní menu propojuje tradiční chutě s moderním nádechem. Tříchodová večeře, která proběhne 23. listopadu, není pouze o jídle, ale také o vytvoření vzpomínek. V útulném a příjemném prostředí restaurace CottoCrudo tak můžou hosté strávit nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli. Cena za tříchodové menu začíná na 1 850 Kč.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz