Pražský hotel Four Seasons i letos nabízí možnost oslavit Den díkuvzdání se speciální večeří plnou autentických chutí a přátelské atmosféry. Podruhé v řadě se na její přípravě podílí Executive Sous Chef hotelu Nicholas Trosien, který se nechal inspirovat svými rodnými americkými kořeny.
„V díkůvzdání nacházíme vřelost, tradici a vděčnost. Pro moji rodinu je to jedno z nejlepších období roku, kdy můžeme trávit čas se svými nejbližšími u dobrého jídla,“ říká o svém oblíbeném svátku Nicholas Trosien.
Letošní menu propojuje tradiční chutě s moderním nádechem. Tříchodová večeře, která proběhne 23. listopadu, není pouze o jídle, ale také o vytvoření vzpomínek. V útulném a příjemném prostředí restaurace CottoCrudo tak můžou hosté strávit nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli. Cena za tříchodové menu začíná na 1 850 Kč.