Sociální sítě
Nahoru

Jay Room aneb Sojka přistála

Oblíbenou restauraci Deer v historickém centru Prahy, jen dvě minuty od proslulého Staroměstského náměstí v komplexu Iron Gate Hotel & Suites, zná již téměř každý. Pozitivní ohlasy na um kuchařského týmu v čele s šéfkuchařem Lubomírem Dolejšem jsou doslova hlásnou troubou. Příznivci kvalitní zážitkové gastronomie si toto místo zařadili do svého oblíbeného seznamu. Interiér restaurace se nese v duchu lesa a darů, co nabízí. Tím to ovšem nekončí.

Kromě restaurace Deer/jelen/, rodinná firma Bauer Hotel Group představuje privátní elegantní reprezentativní prostor nesoucí název Jay room /sojka/. Proč tento název? Původně v těchto prostorách byla kdysi galerie, a jelikož sojka rozzáří kterékoliv místo, kde se objeví, vznikl název bez dlouhých rozmyslů.

Navíc jelen i sojka patří do lesa, jenž je předlohou celého komplexu. Salonek nabízí prostor s kapacitou až 18 osob a je ideální pro soukromé večeře, rodinné oslavy, privátní setkání nebo menší firemní zasedání. Velkým benefitem je gastronomické zázemí z přilehlé restaurace Deer. Od malého snacku, brunche, slavnostního oběda, celodenního bufetu až po ikonickou večeři. Vše je možné.

Kromě prostředí, umístění a gastronomického zážitku, je zde velkou výhodou možnost luxusního ubytování v boutique hotelu Iron Gate. Absolutní intimní setkání zaručí samostatný vstup z Michalské ulice.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.