Sociální sítě
Nahoru

Magická a opojná úroveň relaxace, pohodlí a jedinečných chutí

Představte si místo, kde čas ztrácí svůj význam, a jediné, co slyšíte, je šumění listů a zpěv ptáků. Místo, kde se každý váš dech stává hlubší a klidnější. Místo, kde se probouzíte s výhledem na nádhernou přírodu a usínáte pod hvězdami. To je magický privátní resort v srdci uklidňující přírody Sedlčanska. Vítejte ve světě You & Me Apartments.

V dech beroucím komplexu You & Me, v malebné středočeské vesničce Suchdol, vás čeká absolutní soukromí, ať už se rozhodnete relaxovat uvnitř apartmánu či na rozlehlé zahradě, kam není možné nahlédnout zvenčí. Očekávejte ten nejvyšší standard diskrétnosti a anonymity, kde se budete cítit naprosto svobodně a neomezeně. A co by to bylo za únik od reality bez možnosti ponořit se do světa dokonalé relaxace?

Resort You & Me představuje nevídaný projekt privátních wellness apartmánů, které jsou vytvořeny s ohledem na sebemenší detail, aby poskytovaly návštěvníkům snad opravdu vše, co by si od svého pobytu mohli přát.

Každý apartmán je zasazen do soukromé zahrady, kde si můžete vychutnávat buď venkovní anebo vnitřní vířivky, zážitkové sauny různých typů – např.finská, herbal, solná…, a dokonce se můžete ponořit i do ochlazovacích jezírek. Vše je navrženo a umístěno tak, aby návštěvníkům resort poskytl maximální možnou míru soukromí a blahodárné pohody.

Uvnitř apartmánů pak návštěvníci objeví malebnost a nápaditost na každém kroku. Představte si například koupel v obrovské dřevěné vaně pro dva, umístěné tak, že její uživatelé mají neomezený výhled do okolní, liduprázdné krajiny a co víc?

Pohled na laně a jelena Oskara je nezapomenutelným zážitkem, který ve volné přírodě jen tak neuvidíte. Nebo co takhle večer strávený u praskajícího ohně v krbu, kde jediným zvukem je tiché šumění plamenů? Další možností je vana vytesaná přímo do skály, která je naplněna čistou ohřátou vodou vyvěrající mezi kameny z našeho vrtu. Takový zážitek prostě jinde nenajdete.

A po takovém relaxu, nebo třeba právě mezi jeho jednotlivými fázemi, vás čeká další nezapomenutelný zážitek. Představte si širokou nabídku fantastického a skvělého jídla. Každý pokrm je připraven s důrazem na detail, aby potěšil nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. A k tomu? Vynikající pití, které harmonicky doplňuje každé sousto. Ať už jste milovníci kvalitního vína, nebo preferujete osvěžující nealkoholické nápoje, vždy najdete to pravé, co doplní vaši gastronomickou zkušenost.

Pro milovníky aktivnějšího odpočinku je tu možnost grilování. A my se postaráme o vše – stačí si jen z naší nabídky vybrat, na co máte z nabízených variant chuť a my vám veškeré suroviny a náležitosti připravíme a nachystáme do speciálního okénka, abyste nebyli nikým rušeni. Na vás pak zbyde to nejzábavnější – grilovat.

To vše doprovází luxusní servis, který je pro vás vždy k dispozici. A co víc? Můžete si objednat masáž přímo do svého apartmánu a naše masérky přijdou na vámi určený čas. Nebo máte možnost zapůjčit si elektrokola a projet se po nádherné Sedlčanské krajině.

Přijměte pozvání a vydejte se na cestu za nezapomenutelnými zážitky. Potěšte se dechberoucími apartmány a těmi nejlepšími wellness službami.

Rezervujte si svůj pobyt jednoduše online a objevte úplně novou úroveň relaxace v apartmánech You & Me.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.