Sociální sítě
Nahoru

Dvanáctá „čichová melodie“ od L’Orchestre Parfum dostala název Mono Cachemire

V parfumériích Myskino je aktuálně k dispozici dvanáctá „čichová melodie“ v podání L’Orchestre Parfum, která dostala název Mono Cachemire. Stejně jako všechny předchozí vůně je i tato novinka chvalozpěvem na synestezii a obsahuje jednu hudební skladbu. Dvanáctý parfémový opus imituje pomalý, zastřený zvuk, tzv. lo-fi kick, narušený typickým praskáním vinylu, který zde ztělesňuje útulné pižmo připomínající kašmírový závoj.

Cena parfému je 3 750 Kč za 100 ml, myskino.cz

Tato nová vůně se zrodila z pokračujícího dialogu mezi Pierrem Guguenem, zakladatelem značky, a parfémářkou Nathalií Feisthauer, která pro značku vytvořila oblíbenou Electro Limonade. Srdcem Mono Cachemire je jemný a sofistikovaný ambrettolid doplněný aldehydy, které zvýrazňují přirozenou kulatost pižma. Zastoupen je také růžový pepř, jasmín sambac a mrkvová semínka.

Mono Cachemire je součástí současného trendu pižmových, intimních a uklidňujících parfémů. Pocit z vůně nejlépe vystihuje lehkost a zároveň hutnost kašmírového svetru nebo přehozu, jako smyslná, útulná stopa, zahalující a zároveň nepostihnutelná.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.