Sociální sítě
Nahoru

Peugeot v ČR bude letos opět partnerem Burger Street Festivalu

Představení produktových novinek v rámci Burger Street Festivalu se značce Peugeot v ČR v uplynulých letech osvědčilo. Festivaly, které dohromady ročně přilákají přes čtvrt milionu návštěvníků, se tak staly originálním místem pro objevování a testování nových vozů. Ani v letošním roce značka Peugeot tuto obchodní příležitost nevynechá. Hlavní hvězdou bude tentokrát nový Peugeot 3008.

Mnozí milovníci street foodu už zahájení celorepublikového turné Burger Street Festival netrpělivě očekávají a na oblíbenou akci v jejich městě se každý rok rádi vracejí. Také Peugeot se po vydařené loňské sezóně vrátí a opět nabídne návštěvníkům příležitost vyzkoušet nové vozy. O testování byl v loňském roce velký zájem. Celkovou kapacitu zkušebních jízd s fastbackem Peugeot 408 vyčerpali zájemci z 86 % a realizovali celkem téměř pět set jízd.

Letošní hvězdou bude samozřejmě hlavní novinka značky, SUV fastback nový Peugeot 3008. Poprvé se návštěvníkům Burger Street Festivalu představí krátce po svém uvedení na český trh, tedy začátkem června, a bude k dispozici pro testování až do října. V dubnových a květnových termínech ho zastoupí model Peugeot 308 SW.

Návštěvníci Burger Street Festivalu budou moci testovat Peugeot 308 SW a následně pak Peugeot 3008 v 14 českých a moravských městech, vždy od pátku do neděle, což dohromady představuje 42 testovacích dnů. Prvním dnem bude pátek 26. dubna, kdy Burger Street Festival odstartuje sezónu v Olomouci.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.