Sociální sítě
Nahoru

Jilská Palace Hall zavzpomínala na Ivetu Bartošovou

V Jilská Palace Hall v centru historické Prahy proběhl křest nové knihy Iveta – Fotografie tvořené s láskou, jejíž autorem je fotograf Miloš Schmiedberger. Nyní je to přesně deset let od úmrtí této popové princezny, která lámala srdce. Krásný soubor fotografií, které nebyly nikdy zveřejněné. Nahlédnutí do jejího soukromí a nitra samotného.

Na místě se sešly osobnosti českého showbyznysu a nechyběla ani píseň Tři oříšky pro popelku, kterou zahrál Felix Slováček, který byl současně s Františkem Janečkem kmotrem. Oba se svého úkolu zhostili na výbornou a bylo vidět, že na Ivetu Bartošovou s láskou vzpomínají.

Nutno podotknout, že prostory Jilská Palace Hall byly perfektním útočištěm právě na tuto událost. Luxusní zázemí podtrhlo tuto výjimečnou událost. Navíc je na místě poznamenat, že Iveta Bartošová byla úzce spjata s rodinným podnikem U Prince, který společně s Jilská Palace Hall patří do české sítě Bauer Hotel Group. Právě U Prince trávila dost času a byl jejím srdcovým podnikem. Navíc celá třicátá šestá kapitola nové knihy patří právě tomuto spojení.

Jilská Palace Hall je součástí historických budov, kde se vyskytuje mimo jiné oblíbená restaurace Deer či vyhlášený butikový hotel Iron Gate. Tedy o prvotřídní catering a možnost přenocování bylo postaráno. Výborný studený i teplý raut ochutnali mimo jiné také pozvané osobnosti jako Jiří Paroubek, Natálie Grossová, Kateřina Bláhová či Jan Kuželka. Všichni tito vzpomínali na Ivetu Bartošovou na epickém místě opředeným skvělým servisem, jelikož i ona nebyla obyčejná ale nezapomenutelná.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.