Sociální sítě
Nahoru

Večer se značkou Norqain v hodinářství Koscom

Ve středu 22. května uspořádalo renomované hodinářství Koscom večer věnovaný švýcarské značce Norqain. Ta je úzce spojená s hokejem, a tak měla akce návaznost na aktuálně probíhající Mistrovství světa.

Pozvání přijal spoluzakladatel a CEO značky Ben Küffer a taktéž spoluzakladatel Mark Streit, bývalý švýcarský hokejista a vítěz Stanley Cupu. I díky němu má tato mladá švýcarská firma již několik let úspěšnou spolupráci s hráčskou asociací slavné NHL.

S Koscomem spolupracujeme již třetím rokem, takže jsme rádi, že jsme konečně mohli přijet do Prahy a setkat se se zákazníky a ukázat naše letošní novinky. Příhodně to vyšlo tak, že jsme stihli navštívit i zápas našeho národního týmu s Finskem, z čehož jsme měli opravdu velkou radost,“ řekl Ben Küffer.

Hlavním lákadlem večera bylo duo hodinek z kolekce Wild One se skeletonizovaným strojkem v zelené a oranžové barvě. Tyto ultralehké hodinky značka připravila ve spolupráci se švýcarským tenistou Stanem Wavrinkou, který je bude nosit nejenom během svých zápasů. K vidění byl samozřejmě i model v tyrkysové barvě, jenž nedávno proslavil Mark Wahlberg.

Se značkou se přišli seznámit mimo jiné vítězky soutěže Miss Czech Republic Adéla Štrofeková a Julie Smékalová, nechyběla ani prezidentka soutěže Taťána Makarenko. Večer uváděl moderátor Jan Smetana a uvítal mimo jiné i hokejové experty Martina Hostáka a Davida Pospíšila, objevil se také mistr světa a Petr Vampola a olympijský vítěz z Nagana Josef Beránek. Všichni si mohli vychutnávat občerstvení od vyhlášeného šéfkuchaře Jana Punčocháře a odnést si magazín Top Class.

Značka Norqain dle slov Bena Küffera prožila velmi úspěšnou dubnovou výstavu Watches & Wonders, což je nejvýznamnější událost v hodinářském odvětví. Prudká expanze této značky tak nekončí a na podzim se můžeme těšit na významnou novinku, která opět tento brand posune opět o něco dál.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.