Sociální sítě
Nahoru

Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a víno. Tato nová restaurace, která je otevřena od 12. června, přináší do historického srdce Prahy jedinečný kulinářský zážitek. MeatEater, známý svou mistrovskou přípravou a servisem prémiového hovězího a vepřového masa, přináší do The Mozart Prague svou filozofii zaměřenou na jednoduchost, kvalitu a jedinečnost každého chodu.

Pod vedením grill mastera a pit mastera Daniele Govoni, který získal nejvyšší ocenění na evropských i světových soutěžích, se hosté mohou těšit na lahůdky, které se staly ikonickými ve světě kulinářského umění. Nové menu je oslavou mistrovské přípravy masa a kulinářského umění. Předkrmy jako jehněčí hřbet se smržovými houbami, tatarák z Wagyu A4 s beluga čočkou a 40měsíčním parmezánem nebo jedinečné uzené hrudí s karamelizovanou šalotkou a zmrzlinou z Castelmagno zavedou hosty do světa delikátních chutí.

Mezi hlavními chody zaujme pečlivý výběr mas, ať už z kategorie mokrého zrání nebo suchého zrání. Hlavní chody jsou všechny pečlivým výběrem vítězných mas z World Steak Challenge od roku 2017 do 2023. Je to dlouhý seznam zlatých medailistů, kteří se vyznačují jedinečnou chutí, šťavnatostí a lahodností. Pro milovníky luxusu nechybí ani filet mignon Wagyu z Japonska. Přílohy se dokonale snoubí s výjimečně připravenými masy a zahrnují například gratinované bramborové plátky s kachním sádlem a pecorinem nebo medově glazované mrkve s ostružinami a česnekem. Na závěr menu je delikátní Tiramisu.

Kromě nové restaurace je také nádvoří hotelu přeměněno na Taittinger Champagne Courtyard, kde si hosté mohou vychutnat exkluzivní šampaňské v elegantním prostředí hotelového nádvoří. Tato část hotelu nabídne také kavárnu otevřenou od 11:00 do 23:00, kde si kromě šampaňského mohou hosté užít kávu, aperitivy a další vybrané nápoje.

Nová fine dining restaurace MeatEater v The Mozart Prague slibuje nejen gurmánský zážitek, ale také spojení dvou luxusních značek, které se zaměřují na kvalitu a dokonalost. Restaurace bude otevřena od 12. června 2024 denně na obědy od 12:00 do 15:00 a na večeře od 18:00 s posledním usazením ve 22:00.

Více z rubriky Restaurace

  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • „Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

    Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní...

    Marek Zelený14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
  • Patio na Vinohradech

    Nově otevřená španělská tapas restaurace Casa 71 v Londýnské ulici kousek od Náměstí Míru nabízí autentickou chuťovou i vizuální stránku samotného...

    Marek Zelený23.5.2024
  • Předkrmová La Veranda

    Restaurant La Veranda mění menu dle dostupnosti jednotlivých sezónních surovin. Vždy nějaký pokrm z menu nadobro zmizí a nový se objeví....

    Marek Zelený21.5.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.