Sociální sítě
Nahoru

Victorinox rozšířil kolekci cestovních zavazadel Altmont Professional

Victorinox představuje oblíbenou kolekci Altmont Professional v barvách Storm a Navy Blue. Tato nadčasová kolekce je nezbytným doplňkem pro firemní profesionály, kteří hledají funkčnost a moderní styl.

Storm a Navy Blue jsou přírůstky do základní nabídky barev Victorinox. Rafinovaná šedá barva Storm je sametově jemná a dynamická jako bouřková obloha. Když ji zachytí světlo, objeví se jemný nádech zelené, který jí dodává na sofistikovanosti. Tlumené půlnoční tóny barvy Navy Blue jsou nadčasovou klasikou a nabízejí elegantní alternativu k černé.

Kolekce se skládá ze šesti odolných tašek a batohů přizpůsobených různým potřebám. V každé brašně je odnímatelný organizér na základní potřeby, do kterého lze uložit nabíječky, kabely, USB flash disky, pera a další předměty. Více přihrádek a polstrovaná kapsa na notebook a tablet poskytují rozšířené a praktické možnosti organizace.

Některé modely jsou také vybaveny uzamykatelnými zipy pro zvýšení bezpečnosti, zatímco vylepšené zádové panely a ramenní popruhy zvyšují pohodlí při nošení. Nové produkty Altmont Professionals odkazují na slavný švýcarský armádní nůž Victorinox Swiss Army Knife a v přední přihrádce vybraných modelů je umístěn odnímatelný multitool.

U většiny cestovních zavazadel Victorinox, inspirovaných DNA značky a funkčností ikonického švýcarského armádního nože, je možné provést personalizaci. Na ikonickou střenku nože Swiss Army Knife lze vyrýt iniciály či jména až do 12 znaků ve zvolené barvě. Na všechno cestovní vybavení Victorinox je poskytována celosvětová záruka 1+10 let a zakoupit je můžete v pražském obchodě Victorinox Store v Dušní ulici nebo na jeho oficiálních webových stránkách vxstore.cz.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.