Sociální sítě
Nahoru

Přípitek se šampaňským Moët & Chandon na podporu Nadace Jakuba Voráčka

V sobotu 29. června se na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech připíjelo s šampaňským domem Moët & Chandon na podporu Nadace Jakuba Voráčka. Tento rok si hvězdy připíjely na podporu lidí s roztroušenou sklerózou. Stalo se tak v Moët Champagne Lounge na terase hotelu Thermal. Právě zde probíhal další ročník oblíbené filantropické iniciativy „Toast for a Cause“, tedy „Přípitek na dobrou věc“.

Úvodního přípitku se symbolicky ujali Jiří Bartoška, Ján Kotúč, country manager Moët Hennessy CZ, Jakub Voráček a jeho sestra Petra Klausová, zakladatelé Nadace Jakuba Voráčka. Společně vyzvali slavné osobnosti Aňu Geislerovou, Hanu Vágnerovou, Lenku Vlasákovou, Petru Nesvačilovou, Alenu Mihulovou, Jana Dolanského a další, aby svými podpisy zahájily rituální podepisování láhve Moët & Chandon.

Děkujeme karlovarskému festivalu a Moëtu za pozvání, je to pro nás pro všechny zadostiučinění v rámci dlouhodobé spolupráce, kterou se snažíme pacientům s roztroušenou sklerózou maximálně pomáhat a doufejme, že tímto nekončíme. Jsme rádi za každou podporu, děkujeme Moëtu a doufáme, že se láhev podaří vydražit tak, abychom mohli opět pomoci co nejvíce pacientům,” řekl k přípitku Jakub Voráček.

U hollywoodských hvězd je „Přípitek na dobrou věc“ tradičním rituálem. Je známý například z udílení Zlatých glóbů v Los Angeles. Jedná se o filantropickou iniciativu, kterou do festivalového života v Karlových Varech tradičně přináší oficiální šampaňské filmového festivalu Moët & Chandon.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.