Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a víno. Tato nová restaurace, která je otevřena od 12. června, přináší do historického srdce Prahy jedinečný kulinářský zážitek. MeatEater, známý svou mistrovskou přípravou a servisem prémiového hovězího a vepřového masa, přináší do The Mozart Prague svou filozofii zaměřenou na jednoduchost, kvalitu a jedinečnost každého chodu.
Pod vedením grill mastera a pit mastera Daniele Govoni, který získal nejvyšší ocenění na evropských i světových soutěžích, se hosté mohou těšit na lahůdky, které se staly ikonickými ve světě kulinářského umění. Nové menu je oslavou mistrovské přípravy masa a kulinářského umění.
Předkrmy jako jehněčí hřbet se smržovými houbami, tatarák z Wagyu A4 s beluga čočkou a 40měsíčním parmezánem nebo jedinečné uzené hrudí s karamelizovanou šalotkou a zmrzlinou z Castelmagno zavedou hosty do světa delikátních chutí. Mezi hlavními chody zaujme pečlivý výběr mas, ať už z kategorie mokrého zrání nebo suchého zrání.
Hlavní chody jsou všechny pečlivým výběrem vítězných mas z World Steak Challenge od roku 2017 do 2023. Je to dlouhý seznam zlatých medailistů, kteří se vyznačují jedinečnou chutí, šťavnatostí a lahodností. Pro milovníky luxusu nechybí ani filet mignon Wagyu z Japonska. Přílohy se dokonale snoubí s výjimečně připravenými masy a zahrnují například gratinované bramborové plátky s kachním sádlem a pecorinem nebo medově glazované mrkve s ostružinami a česnekem. Na závěr menu je delikátní Tiramisu.
Kromě nové restaurace je také nádvoří hotelu přeměněno na Taittinger Champagne Courtyard, kde si hosté mohou vychutnat exkluzivní šampaňské v elegantním prostředí hotelového nádvoří. Tato část hotelu nabídne také kavárnu otevřenou od 11:00 do 23:00, kde si kromě šampaňského mohou hosté užít kávu, aperitivy a další vybrané nápoje.
Nová fine dining restaurace MeatEater v The Mozart Prague slibuje nejen gurmánský zážitek, ale také spojení dvou luxusních značek, které se zaměřují na kvalitu a dokonalost. Restaurace bude otevřena od 12. června 2024 denně na obědy od 12:00 do 15:00 a na večeře od 18:00 s posledním usazením ve 22:00.