Sociální sítě
Nahoru

Britská značka Anthony’s otevřela nový butik ve Fashion Arena Prague Outlet

Nejnavštěvovanější české outletové centrum, Fashion Arena Prague Outlet, v půli září otevřelo nový butik oblíbené módní značky Anthony’s. Designový obchod o výměře 98 m² nabízí širokou škálu pánských kolekcí spolu se stylovými doplňky. Značka Anthony’s tak rozšíří sortiment prémiové módy, kterou zákazníci naleznou například u značek jako GANT, Armani či Polo Ralph Lauren.

Interiér butiku kombinuje autentický britský styl typický využitím kvalitního dřeva s industriálně působícími kovovými detaily, které přidávají celkovému dojmu sebevědomý pánský styl.

To vše doplňují kontrastní světlé textilie, což dohromady vytváří vzdušný a přehledný prostor, ve kterém se návštěvník cítí jako v jedné z vyhlášených londýnských “high streets”. Značka Anthony’s klade důraz primárně na nadčasovou eleganci s moderními prvky a její kolekce jsou ideální jak pro formální a společenské příležitosti, tak pro každodenní nošení.

V butiku Anthony’s ve Fashion Areně mohou zákazníci objevit nejen výjimečné pánské košile v různých vzorech a střizích, ale také široký výběr motýlků. Se svou nabídkou více než 1700 produktů značka konkuruje konceptu šití na míru, přičemž i nadále klade velký důraz na kvalitu, originalitu a pečlivé zpracování každého kousku.

Značka Anthony’s, která vznikla v roce 1975 ve Velké Británii, si rychle získala mezinárodní oblibu díky svému důrazu na kvalitu, vytříbený styl a precizní zpracování, což oceňují zákazníci po celém světě.

Stále více zákazníků u nás vyhledává kvalitní pánskou módu. Ostatně právě padnoucí košile z kvalitního materiálu jsou asi nejtypičtějším produktem této značky. Mám proto z nově otevřivší značky obrovskou radost. Pevně věřím, že se bude zákazníkům líbit jak šíře sortimentu, tak i obchod samotný,“ uvedla Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz