Sociální sítě
Nahoru

Palác Žofín rozzářily šperky Bulgari a modely velikánů světa módy

Večer 4. listopadu se stal výjimečným díky gala večeru, během kterého měli přítomní hosté příležitost shlédnout exkluzivní módní show v podání velikánů módního světa návrhářů Oscar de la Renta a Elie Saab doplněné o šperky ikonického italského šperkařského domu Bulgari. Modely z přehlídkových mol byly speciálně dovezeny pouze na tento gala večer, který se konal u příležitosti oslav 4. výročí od založení butiku Obsession, která tyto tvůrce zastupuje. Během večera byl také vzdán hold nedávno zesnulému návrháři Oscaru de la Renta. Večerem provázela herečka a moderátorka Jitka Čvančarová a zároveň patronka nadace DEBRA, která pomáhá pacientům trpícím nemocí Motýlích křídel. Během servírované večeře, kterou doprovázelo živé vystoupení skupiny Charlie One měli hosté možnost podpořit nadaci finančním darem. Celkově se během večera podařilo získat částku 472 000 Kč. Prostory Primátorského salónku se na tento speciální večer proměnil v salón slasti, ve kterém živé sochy v podání modelek pózovaly v krásných róbách doplněných o vzácné šperky Bulgari. Krásnou tečkou zajímavého programu byla také skladby Vltava v podání čtyř umělkyň hrajících na harfu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.