Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte si i Vy luxusní televizní Vánoce!

Moderní způsob sledování televize přes internet se stává hitem dnešní doby. A obzvláště v tomto vánočním období je to doslova pohádkový zážitek. Inteligentní funkce, které Vám umožní přetvořit vysílání zcela podle vašich představ, se stávají žádaným trendem každé moderní domácnosti. Kdo by nechtěl zažít Štědrovečerní večeři v klidu, rodinné pohodě a přitom nezmeškat ani jednu svou oblíbenou pohádku?

Na moderní funkce, jakými disponuje Lepší.TV u klasického lineárního vysílání rovnou zapomeňte. Možnost pustit si právě vysílaný film od začátku, aniž byste litovali toho, že Vám z něj uteklo již 20 minut, libovolné přetáčení pořadů, aby Vás nerozptylovaly nudné pasáže, pauza ve chvíli, kdy si potřebujete odskočit do ledničky pro další skleničku sektu nebo zpětné sledování všeho pro z nás, co stále nestíhají, je u Lepší.TV naprostým standardem. A umí toho mnohem více.

Navíc – za skvělou cenu získáte nejen stovku televizních stanic, ale k dispozici máte i „To nejlepší z TV“, kterou si doslova zamilujete. Především Vám ušetří spoustu času, protože v přehledné nabídce zde objevíte to nejlepší, co se v televizi odehrálo. Stačí si jen vybrat z nabídky více než 650 filmových hitů, sportovních akcí nebo třeba celých sérií seriálů. A Lepší.TV Vám pořady uschová na celých 30 dní, což je opravdu nevídaná doba.

Lepší.TV teď přichází se skvělou možností zažít všechny její výhody ve skvělé akci. Vánoční nadílku v podobě služby Lepší.TV společně se stanicemi HBO, HBO2 a HBO3 (+ videotékou HBO GO) si teď můžete nadělit na jeden měsíc pouze za 1 Kč, a to bez jakýchkoliv podpisů a sepisování smluv. Po vypršení jednoho měsíce, jen na Vás, zda ve sledování Lepší.TV, popřípadě stanic HBO, budete pokračovat či nikoliv.

Velkou předností také je, že Lepší.TV můžete sledovat kdekoliv, kde máte k dispozici internet nebo mobilní data. Ať už v notebooku ve vlaku, tabletu v posteli nebo klidně mobilu cestou na párty. Pro ty, kteří doma ještě disponují klasickou televizi je zde Lepší.TV Box, který ji předělá na hotové multimediální centrum. Surfováním po internetu, vyřizování e-mailů, kontakt s přáteli na sociálních sítích nebo prohlížení fotek z Vaší dovolené se pro Vás stanou naprosto běžnou rutinou.

Nenechejte si letos prošvihnout své oblíbené pohádky nebo pořady, které nám vánoční svátky přichystaly! A že jich je opravdu více než dost! Beze spěchu, v klidu a hlavně tehdy, až na ně budete mít Vy chuť a náladu si je jednoduše pusťte s Lepší.TV!

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.