Sociální sítě
Nahoru

Vánoce s kozí kosmetikou

Česká společnost Kosmetika Capri letos připravila pod svou značkou Le Chaton dárkové balení anti-age péče, která velmi brzy zajistí pevnou, odolnou a zdravím zářící vyživenou pleť.

Krém s kyselinou hyaluronovou 50 ml, Le Chaton; Anti-ageing sérum 30 ml, Le Chaton; cena balíčku: 1110 Kč, kosmetikacapri.cz

Krém s kyselinou hyaluronovou obsahuje vysoký podíl kozího másla a kyseliny hyaluronové s vyšší molekulovou hmotností. Je vhodný pro denní i noční péči, posiluje rovnováhu v kožním mikrobiomu a působí jako prebiotikum.

Anti-ageing sérum má dokonale vyvážené složení obsahující poctivou dávku kozích surovin a inovovaný koktejl nejmodernějších anti-ageing aktivních látek. Opět nechybí vysoký podíl kozího másla a kyseliny hyaluronové s molekulami o hmotnosti 100 – 400 kDa. Molekuly s nižší hmotností se vstřebávají velmi rychle, ty s vyšší hmotností zase zůstávají déle na povrchu pokožky, kde působí jako prebiotikum.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.