Sociální sítě
Nahoru

Letní péče o pleť s kozí kosmetikou

Společnost Kosmetika Capri se téměř 30 let zabývá profesionální péčí o pleť o žen i mužů všech věkových skupin. Její zakladatelka a ředitelka Jitka Poláková má pro zákazníky tři jednoduché univerzální rady. Zajímat se o kvalitu a složení produktů, hydratovat do hloubky a chránit se před sluncem.

Značky Le Chaton, La Chèvre a Capramedic, které tvoří portfolio firmy Kosmetiky Capri, jsou známé až 30% podílem kozího mléka, syrovátky a kolostra ve svých produktech. Je to mimořádně vysoký podíl, na kosmetickém trhu ojedinělý. A protože kozí mléko a syrovátka výborně působí na sluncem podrážděnou nebo poškozenou pokožku, jsou jako stvořené pro letní každodenní péči.

Krém s kyselinou hyaluronovou, Le Chaton, 50 g/673 Kč, kosmetikacapri.cz

Nutnost hloubkové hydratace platí po celý rok, v létě však obzvlášť. Účinné hydratační produkty se dnes už neobejdou bez kyseliny hyaluronové. Krém značky Le Chaton obsahuje nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou s hodnotami 100 – 400 kDa, která proniká hluboko do pokožky. V kombinaci se surovinami z kozího mléka se pokožce dostává jak dostatečné hydratace, tak výživy.

Multikorekční denní krém Platine K, Le Chaton, 30 g/559 Kč, kosmetikacapri.cz

Komplexní ochranu pleti zajistí multikorekční krém, který je posledním krokem ranní péče. Nejen že pleti poskytne ochranu před škodlivým UV zářením, ale ještě ji perfektně vyhladí a sjednotí, takže i bez make-upu bude vypadat bezchybně.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz