Sociální sítě
Nahoru

Italské námořnictvo opět zvolilo Squale jako své oficiální hodinky

Hodinářská značka Squale s hrdostí představila zcela nový model náramkových hodinek 1521 Marina Militare. Jedná se o limitovanou edici čítající 500 kusů, které vznikly k oslavě 65 let existence této hodinářské společnosti. Model, který exkluzivně nabídne ateliér Chronoshop, vznikl ve spolupráci s italským námořnictvem (Marina Militare) na připomenutí dlouhého vztahu, který začal před čtyřiceti lety, kdy Squale poprvé dodalo hodinky tomuto námořnictvu.

Dominantním prvkem počinu je oranžová barva, která je symbolem jak pro námořnictvo, tak pro italskou značku Squale. Oranžové logo námořnictva se nachází na šesté hodině a minutová ručka je vyvedena taktéž v oranžové barvě SuperLuminova s bílým okrajem, ladící s první čtvrtinou stupnice lunety.

Na zadní straně pouzdra je zobrazeno logo italského námořnictva a číslo edice, což přidává historickou a symbolickou hodnotu. Hodinky jsou dodávány s voděodolným černým řemínkem z mikrovláken s oranžovým prošitím a dalším černým řemínkem z přírodní gumy s označením Squale.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz