Sociální sítě
Nahoru

Russell Hobbs a výrazné Mini Classsic

Pokud patříte mezi fanoušky klasických Mini a vytříbeného designu, pak právě pro vás jsou určeny zcela nové spotřebiče Russell Hobbbs z kolekce Mini Classic. Produkty této řady představují spojení dvou klasických anglických chápání opravdu originálního designu.Samotné produkty ovšem nenabízí pouze stylový „Mini“ vzhled, ale také nadstandardní vlastnosti a funkce. Rychlovarná konvice tak nabízí nejen výkon 2200W a základnu, kde lze schovat kabel, ale také ochranu proti „vyvaření“ vody. Samozřejmostí je pak vyjímatelný a omyvatelný filtr, ukazatel stavu hladiny vody nebo schované topné tělísko.Toustovač z ocelového těla disponuje nastavením propečení, centrování pečiva a také funkcí rozmrazování. Nechybí omyvatelný tácek na drobky nebo místo pro uložení napájecího kabelu.

Zajímavé je, že na tuto speciální kolekci výrobce nenasadil ani vysokou cenu a toustovač Mini Toaster vyjde na pouhých 1 299 Kč a konvice Mini Kettle na 1 499 Kč. Oba vájimečné produkty bude již brzy možné pořídit na www.remivar.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.