Sociální sítě
Nahoru

Nový ambiciózní projekt v prodeji alkoholických nápojů se jmenuje Alkohol.cz

Společnost alkohol s.r.o. slaví rok působení na českém trhu. Prostřednictvím e-shopu nabízí ty nejlepší alkoholické nápoje z celého světa. Aktuálně se jedná o více jak 300 druhů alkoholů. Od výjimečných aperitivů, ginů, vodek, rumů, koňaků, tequil, whisky, likérů až po tichá a šumivá vína včetně šampaňských vín. Sortiment je doplněn prémiovými stolními vodami, které neodmyslitelně patří ke konzumaci výjimečných alkoholických nápojů.

Významnou přidanou hodnotou našeho e-shopu je detailní popis u každého jednotlivého produktu, který našim zákazníkům pomáhá ve výběru, ať už hledají tu pravou láhev pro sebe nebo hodnotný dárek pro své blízké či známé“, říká Kateřina Blažková, PR manažerka projektu. „Tento výjimečný atribut našeho e-shopu k nám přivádí také stále více zákazníků z řad profesionálů – majitelů barů či restaurací, pro které je detailní znalost produktu nezbytná pro jejich profesionální práci“, dodává Blažková.

glenmornagie_prideCílem projektu alkohol.cz je být v krátké době první volbou v ČR při nákupu prémiových alkoholických nápojů na internetu. Stávající nabídka výjimečných alkoholů a vín bude systematicky rozšiřována. Produktovou nabídku ve střednědobém horizontu rozšíří prémiová piva a pivní speciály z celého světa. Všechny alkoholické produkty jsou kvalitní a prověřené, přesto za zcela výjimečné ceny. Za výrazným úspěchem projektu stojí také výjimečné služby. Vše začíná vytříbeným grafickým provedením e-shopu. Nákup je zcela intuitivní a tudíž velmi pohodlný. Objednávky jsou doručovány za pouhých 90 minut po Praze díky vlastnímu rozvozu, jinak do druhého dne po celé České republice.

E-shop Alkohol.cz je dokonale připraven na uspokojení vánoční poptávky. Kvalitní alkoholické nápoje jsou nedílnou součástí vánočního stolu a již tradičně také oceňovaným a především originálním vánočním dárkem. Nabídce aktuálně dominují dárková balení. Vrcholem nabídky je exkluzivní dárkové balení single malt skotské whisky GLENMORANGIE Pride 1978 v ceně 139.900 Kč za láhev o objemu 1l v limitované edici 700 lahví pro celý svět. E-shopu Alkohol.cz se podařilo jako jedinému v ČR jednu láhev exkluzivně získat a nabízí ji takto do prodeje.

Glenmorangie Pride je složená z nejvzácnějších whisek, ze sedmi cenných sudů, které byly uloženy v archivech od roku 1978. Prošla 15letým extra zráním v sudech po legendárním francouzském víně zpracovaném technologií klaret. Tato výtečná whisky přináší sladký dřevitý a ořechový nádech, který se mísí s tóny karamelu, marcipánu a třešní. Buket se dále rozvíjí v nóty tabáku, kůže, mentolu, zázvoru a v jemné aroma kandované pomerančové kůry. Pár (5 – 6) kapek vody dále uvolní aroma kadidla, skořice a kouřové dřevité tóny s náznakem pečených jablek. Bohatá hladká textura přechází v intenzivní kořeněnou až pepřovou chuť, která je vzápětí vystřídaná chutí pečeného ovoce (jablek, švestek, třešní a meruněk) a zakončená tóny hřebíčku, skořice, anýzu, kardamonu a eukalyptu. Jakmile pominou prvotní intenzivní odstíny, na patře se rozline jemná krémová chuť karamelu, vanilky a mléčné čokolády.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.