Sociální sítě
Nahoru

Může chutnat šampaňské na ledu?

Bílá je barva léta. Čistá, osvěžující, elegantní i nadčasová. A k létu patří také letní party a šampaňské. Tekoucí proudem nebo po skleničkách. Zkrátka Save water. Drink champagne!

4 Moetmoment Miami 2017 Tribute to Roger Federer - credit Vivien Lavau

Moët Ice Impérial stylovým způsobem porušuje pevně stanovená pravidla ve světě šampaňského. Jedná se totiž o první šampaňské v historii, které bylo vytvořeno speciálně proto, aby jeho jedinečné vlastnosti a chuť vynikly na ledu. Je zosobněním podstaty značky, která je oslavována pro svého inovátorského ducha a snahu šířit kouzlo šampaňského po celém světě již více než 270 let.

Moet molo

S playlistem Moët Ice Impérial se letošní léto rozjíždí zcela novým způsobem! Deset nových nahrávek od Sylq Studio, mladého talentovaného francouzského dua, představuje dokonalý letní soundtrack: je to muzika pro slunečná odpoledne, která zvolna přecházejí do večera. Užívejte si pohodu s Dive Into THE NOW, protancujte odpoledne se Summertime a užívejte si slunce se Summer Ice. Na playlistu Moët Ice Impérial to všechno najdete. Playlist si stáhněte zdarma na https://www.moet.com/MoetIceImperialSummerPlaylist/

2 Moetmoment Miami 2017 Roger Federer and DJ Nora En Pure- credit Vivien Lavau

Moët Ice Impérial Blanc si nejlépe vychutnáte se třemi kostkami ledu nebo v kombinaci s čerstvými ingrediencemi, které pomohou vyniknout originální chuti. Doporučujeme snítku máty, kůru z limetky nebo bílého grapefruitu, zázvor nebo okurku. Za Ice Imperial Blanc zaplatíte 1 320 Kč. Vytvořeno bylo ale i první a jediné růžové šampaňské k podávání na ledu, to je Moët Ice Impérial Rosé, jež přináší intenzivní ovocné potěšení a svěžest dotvářející kouzlo letních momentů. Ice Imperial Rosé vás bude stát 1 510 Kč.

No a pokud jste si zamilovali ikonické nepřehlédnutelné bílé skleničky, při koupi Moët Ice Impérial Blanc i Rose, získáte dvě jako dárek. Dvě překrásné letní novinky pak hledejte ve specializovaných obchodech, vinotékách Gurmetum a Vinofol, v prodejnách Makro či online na www.champagne.cz.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.