Sociální sítě
Nahoru

Společná jízda Lamborghini a Cervélo

Výrobce kol, co vyhrávají světové závody a výrobce aut, která patří k nejrychlejším na světě, se spojili, aby společně vytvořili triatlonové kolo pro absolutní fanoušky tohoto sportu. Model z edice Cervélo P5X Lamborghini byl představen na Mezinárodním autosalonu v Ženevě.

COVER

PX5 přichází v barvě žluté a černé. Rám je pokryt uměleckým originálním designem, který pracuje s motivem tvaru písmene „Y“. O ten se postarala společnost Centro Stile firmy Automobili Lamborghini, která sídlí v centrále společnosti v Sant’Agata Bolognese. Značení sedadla kola udává sériové číslo, což je důležitá informace vzhledem k omezenému počtu série pouhých 25 kusů těchto skvělých jízdních kol.

5_P5X_Angle _White_Final

Ale toto kolo není výjimečné jen svým vzhledem. Důležité jsou jeho jízdní vlastnosti, což dokazuje 180 hodin testování v aerodynamickém tunelu. „Naši řidiči Lamborghini Accademia na Cervélu trénují už nějakou dobu, takže už víme, jak zvláštní a jak rychlá jsou tato kola,“ říká Katia Bassi, hlavní ředitelka marketingu společnosti Lamborghini. „Díky elitním výkonům, vynikajícímu designu a inovacím byl tento společný projekt přirozeně vhodný pro obě značky,“ dodává.

DXyOmVVV4AATxTX

Více z rubriky Speciály

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.