Sociální sítě
Nahoru

Citroën představuje nové SUV C5 Aircross vyráběné ve Francii

Citroën dnes představuje evropskou verzi nového SUV C5 Aircross a pokračuje tak ve své mezinárodní ofenzívě v segmentu SUV. Toto SUV nové generace se stává zbrusu novou vlajkovou lodí značky. Nabízí nevídané možnosti personalizace s 30 kombinacemi karoserie a střechy. Nové SUV C5 Aircross, které je nositelem prvků programu Citroën Advanced Comfort, je nejpohodlnější a nejvíce variabilní SUV ve svém segmentu. Je vybaveno odpružením s tlumiči s hydraulickými dorazy a sedadly Advanced Comfort, takže posádce nabízí vynikající komfort, tak typický pro vozy Citroën.

Copyright William Crozes @ Continental ProductionsNabízí rovněž jedinečnou modularitu díky 3 zadním samostatným posuvným a sklopitelným sedadlům a objem zavazadlového prostoru Best in Class :580–720 l. Moderní hi-tech vůz je vybaven 20 technologiemi podpůrných prvků řízení včetně systému Highway Driver Assist pro autonomní řízení 2. úrovně nebo systémem Grip Control s funkcí Hill Assist Descent pro jízdu v jakémkoliv terénu a 6 technologiemi zajišťujícími konektivitu, především bezdrátovým nabíjením telefonů. Nové SUV C5 Aircross se bude vyrábět ve francouzské továrně Rennes – La Janais, na evropský trh se dostane na konci roku 2018. Koncem roku 2019 bude jako první vůz Citroën k dispozici ve verzi Plug-In Hybrid PHEV.

Copyright William Crozes @ Continental ProductionsCitroën posiluje svou nabídku v segmentu SUV. Po modelu C3 Aircross, který se setkal se skutečným obchodním úspěchem, neboť se ho prodalo již 80 000 kusů, po modelu C5 Aircross určeného pro čínský trh, který již registruje 40 000 prodaných kusů a po voze C4 Aircross, který byl představen na konci dubna na pekingském autosalonu, nyní přihází s evropskou verzí vozu C5 Aircross.

Citroën reaguje na očekávání zákazníků, kteří se nechtějí jen kvůli image vzdát uživatelských vlastností vozu, a pouští se na území SUV, představující čtvrtinu celosvětových prodejů. Jeho odpověď je ale poněkud jiná, k očekávanému stylu přidává nový zážitek z pohodlí na palubě. Citroën tak demonstruje svou schopnost nabídnout vedle své jedinečné identity i příkladný komfort a otevírá tak cestu k nové generaci SUV inspirovaných zákazníky.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.