Sociální sítě
Nahoru

BREE: kolekce podzim/zima 2018

Bree představují vysokou školu toho nejlepšího z evropského brašnářství, které splňuje všechny požadavky na klasické i moderní kožené tašky. Standardem je materiál prémiové kvality a ruční výroba. Důraz je vždy kladen na bezchybnou jakost, čistý design a dokonalý tvar.

Už dlouho dobu patří značka k designové a stylové klasice. Skutečné designové kousky nedělá z tašek jen vysoce kvalitní přírodní kůže, za pozornost stojí také funkční detaily: řada modelů je proto vybavena nastavitelným popruhem, uvnitř skrytým zapínáním na zip, přihrádkami na karty, mobilní telefon i volně přístupnými kapsami.

Díky tomu se pokaždé perfektně přizpůsobí vašim každodenním nárokům. V každé nové sezóně jsou navrhovány inovativní tvary a funkce, které podtrhují hmatový dojem a elegantní charakter kůže. Je jedno, zda se změní barvy, velikosti, speciální způsob činění kůže, Bree stále je a zůstává samo sebou. Její designéři se inspirovali především životem kolem sebe – rozhodující je přitom Look & Feel přítomnosti.

Bree nyní přichází s kolekcí, která si vypůjčuje to nejlepší z nového mega trendu Athlesiure. Vášeň, inspirace, síla – to jsou emoce, které nás vždy posouvají vpřed. Výrazné formy i osvědčená klasika přichází v nové kolekci, jednoduše označované jako harmonická. Přináší dostupnou cenovou řadu v klasické Bree kvalitě, která nabízí nejen luxusní kousky, ale především špičkovou řadu ve střední cenové hladině nejen pro vás, ale i vaše partnery. Kabelky a tašky jsou vzájemně kombinovatelné, čímž vytvoříte individuální look, který lze neustále obměňovat. Výrazné barvy, pozoruhodné materiály, sportovně-elegantní tvary a další výrazné detaily – to vše najdete v nejnovější kolekci výjimečné značky, která se v oblasti stylu a kvality stala trendsetterem.

Tašky od německé rodinné firmy, která se za téměř padesát let své existence stala synonymem kvality a stylu, vydrží celý život. V Praze se nabízí v BREE Store Prague v druhém patře OD Kotva.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.