Sociální sítě
Nahoru

Aplikace Superoperator zjednoduší péči o vůz

Jezdíte s autem na myčku a nebaví vás stát frontu u pokladny? Stalo se vám už někdy, že jste spěchali na schůzku, po cestě se chtěli rychle stavit na myčce, ale k vašemu nepříjemnému překvapení jste narazili na frontu na půl hodiny? Plánujte překvapit přítelkyni umytým autem a teprve na benzínce zjistíte, že je myčka mimo provoz? Pokud si stáhnete do svého telefonu aplikaci Superoperator, nemusíte už podobné situace nikdy řešit.

Mobilní aplikace Superoperator byla vytvořena ve Finsku, odkud se rychle rozšířila do Austrálie a do USA. V zemích, kde je auto v podstatě nezbytností, se aplikace úspěšně rozvíjí. „Naše aplikace jsou určeny pro všechny, kdo alespoň občas zajedou s autem na myčku. Ušetříte nejen čas, ale i peníze, protože poskytovatelé mytí často nabízejí pro uživatele zvýhodněnou cenu. Samotné stažení aplikace je zdarma, platíte skutečně jen za využité služby automyčky. Navíc budete mít úplný přehled o všech myčkách a jejich cenových nabídkách ve vašem okolí“ vysvětluje Helena Lindová, manažerka SO pro Českou republiku. Síť zahrnuje v současné době přes 100 myček a rychle se rozšiřuje. Nabídne nejen klasické myčky, ale i stále oblíbenější ruční mytí.

Jak to funguje?

Využití SO je velmi jednoduché. Stačí si zdarma stáhnout aplikaci Superoperator CZ z App Store nebo Google Play a vytvořit si účet. Ze seznamu vyberete nejbližší myčku a díky online kameře zjistíte, zda zde není fronta, nebo třeba myčka není mimo provoz. Potom Vás navigace dovede rovnou k vybrané myčce, kde přímo v aplikaci vyberete program a spustíte ho. Cena za mytí se odečte online (zabezpečená platba prostřednictvím služby Braintree, pobočky amerického PayPal). Obrovskou výhodou je non-stop asistenční služba, která ihned vyřeší jakýkoli problém a případně spustí mytí na dálku.

Pro jednotlivce i pro firmy

Společnostem, které využívají služební či referentské vozy, nabízí Superoperator speciální službu, která je zatím v Evropě unikátní – neomezené mytí v rámci jedné měsíční platby. „Myjte kdekoliv, kdykoliv a kolikrát potřebujete“. Službu nabízí mimo jiné také distribuční partneři SO, na českém trhu jsou to aktuálně velké leasingové společnosti k operativnímu leasingu vozu. Kromě toho, že firmy ušetří náklady na údržbu svých vozů, usnadní aplikace kontrolu fleet managerům. Superoperator nabízí jednoduché online reporty a fakturace, firma má přehled o všech vozech – kolikrát a kde se jednotlivá auta myla. Není potřeba shromažďovat účtenky, nehrozí zneužití ze strany zaměstnance – služba je vázaná na konkrétní SPZ. Díky aplikaci se propojí nabídky od různých poskytovatelů mytí, není nutné uzavírat samostatné smlouvy s jednotlivými sítěmi.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.