Sociální sítě
Nahoru

Večeře v oblacích je naplánována v Praze hned na tři víkendy v září

Romantika nejen při západu slunce, parádní gastronomie a trocha adrenalinu. Takové jsou tři nezbytné pilíře stále oblíbenější atrakce, pro kterou se již vžil název Večeře v oblacích, nebo také Dinner in the Sky. A protože k dokonalosti nezapomenutelného hodování až padesát metrů nad zemí je třeba nádherné kulisy, není divu, že právě v Praze je tato akce tak mimořádně úspěšná.

Letos v září bude Večeře v oblacích probíhat hned ve třech víkendových termínech (první bude od 5. do 8. září, další budou následovat). Praha má z pohledu hostů i další velkou výhodu – při srovnání s ostatními evropskými metropolemi je tu Večeře v oblacích cenově nejvýhodnější. Jen pro představu – obědy stojí od 1740 korun, běžná večeře bude stát od 3120 korun, zatímco večeře při západu slunce vyjde na 3795 korun.

Večeře v oblacích přitahuje v posledních letech pozornost početné klientely gurmetů a milovníků zážitků. Pravidelným účastníkem Dinner in the Sky je třeba monacký princ Albert s chotí či dubajský princ, v Praze si výjimečnou atrakci vyzkoušel Karel Gott, manželé Gabriela a Petr Koukalovi, Aleš Háma a desítky dalších celebrit.

Stejně jako v minulých letech bude Večeře v oblacích umístěna v Riegrových sadech na Vinohradech, odkud je překrásný výhled na historické centrum města. Vhodné jsou také termíny na samém sklonku léta, kdy je již stabilní počasí a nehrozí letní bouřky. Neboť špatné počasí je to jediné, co by mohlo romantický vjem pokazit.

A jak Večeře či oběd v oblacích prakticky probíhá? Dvaadvacet hostů usedne kolem prostorného stolu na speciální pohodlná křesla, ke kterým je každý připásán bezpečnostními pásy. Poté je plošina vyzdvižena do vzduchu, kde šéfkuchař servíruje buď tříchodový oběd nebo o jeden chod bohatší večeři. K tomu se podává sklenka bublinek a posléze bílého či červeného vína.

Jedinečný zážitek Dinner in the Sky se pořádá ve 40 zemích světa a zúčastnily se jej už desítky tisíc hostů. Na stránkách prague.dinnerinthesky.cz můžete zakoupit dárkové poukazy či si zarezervovat konkrétní termíny. Generálním partnerem Večeře v oblacích je stejně jako v minulý rok společnost JIP východočeská, která se zabývá velkoobchodem s potravinami.

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.