Sociální sítě
Nahoru

Alcron s sebou

Šéfkuchař Roman Paulus je známý po celé zemi. Jeho um vyniká už mnoho let v hotelu Alcron, kam se hosté vrací právě za ním. Jistota kvality je totiž vždy zaručena. Novinkou restaurace La Rotonde, která je umístěná v zadní části hotelu Alcron, je jídlo s sebou.

Nebyl by to hotel Alcron, kdyby v čele s Romanem Paulusem nepřipravil něco výjimečného. Jídlo s sebou nabízí po pandemii téměř každý, ale nabídka La Rotonde je dokonalá. Jídlo s sebou je koncipováno do několika sekcí. První je klasická nabídka hotových pokrmů, kde jsou v menu předkrmy, saláty, hlavní chody a dezerty. „Nejoblíbenější je bezpochyby telecí řízek s okurkovým salátem a bramborovou kaší,“ upřesňuje Roman Paulus. Další v nabídce jsou vína s sebou, v různé cenové relaci. Za zmínku jistě stojí Alcron Prosseco z Itálie za 290 Kč či Alcron cuvée z vinařství Sedlák za 290 Kč. Tyto druhy jídla a vína s sebou jsou určené k okamžité spotřebě a vytvoří z oběda či večeře nezapomenutelný zážitek bez námahy. Stačí zvednout telefon a zavolat na daná telefonní čísla a pokud se nacházíte do 1 km od hotelu Alcron, máte donášku zdarma. V případě větší vzdálenosti je po Praze účtován poplatek 90 Kč, pokud ale objednávka překročí hodnotu 1000 Kč je doprava zdarma.

Mohlo by se zdát, že nabídka jídel s sebou už je vyčerpána, opak je pravdou. Roman Paulus si připravil nabídku mražených pokrmů, které jsou úplným pokladem pro mrazák v každé domácnosti. Kdykoliv, kvalitně a bez dlouhé přípravy. Polévky prodávané po 1 l – silný hovězí vývar, tomatová, gulášová a humří bisque. Omáčky 500 ml – svíčková, thajská červená kari, pepřová, rajská, kdy se ceny pohybují od 200 Kč. Nechybí ani vařené hovězí maso vhodné k daným omáčkám. V nabídce jsou i hotové pokrmy bez přílohy – hovězí na víně, hovězí guláš a vepřové na paprice. Roman Paulus šetří čas českým hospodyňkám, které by při přípravě těchto jídel trávily v kuchyni dlouhé hodiny. Díky hlubokému šokovému zamražení je kvalita jídel bezkonkurenční. Pro mražený sortiment platí stejná pravidla dopravy.

Více z rubriky Gastro

  • Ledové drinky pro horké dny

    Léto je v plném proudu a francouzské pekařství PAUL pro své zákazníky připravilo skvělé ochlazení. Ledové kávy a lahodné limonády osvěží...

    Marek Zelený2.8.2022
  • Benjamin: fine dining ve Vršovicích slaví 4 roky

    Za projektem pojmenovaným podle prvorozeného syna stojí otec, vynikající kuchař, gastrovizionář, a majitel restaurace Café Buddha a restaurace PRU 58 v...

    Jan Pešek28.7.2022
  • Nejlepší čeká a moravská vína roku 2022 vyhlášena

    Odborná porota složená ze špičkových sommelierů, vinařů a enologů vyhlásila minulý týden v Praze výsledky vinařské soutěže Král vín v celkem...

    Marek Zelený28.7.2022
  • Dokonalé Pad Thai v Café Budha

    Nejznámější a nejslavnější thajské nudle, které lze ochutnat po celém světě, i když pokaždé chutnají trochu jinak. To je na nich...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Giny Malfy vystihují pravou chuť Itálie

    Většina Italů si užívá výhled na moře s ginem a tonikem s přidáním plátku čerstvě utrženého citronu. Super-prémiové giny Malfy jsou...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Francouzské léto v lahvi

    Tradiční postupy, prvotřídní kvalita jalovcových bobulí a co nejpřirozenější výrobní proces. V tom tkví kouzlo vůbec prvního francouzského ginu, který se...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Osmdesátky v kurzu

    Podnik v centru Prahy Cafe 80’s je ikonickým místem, kde se schází milovníci 80. let. Kdo rád vzpomíná na plísňáče, žvýkačky...

    Jan Pešek26.7.2022
  • Pavlova z Lagarta

    Anna Pavlova byla baletkou, která vzbuzovala zájem, kamkoliv přišla. Nechodila, jen se nesla jako pírko, které se vznáší vzduchem elegantně a...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Zkušený šéfkuchař Radek David posílil kuchařský tým Aramarku

    Velká změna se odehrála v českém kuchařském světě. Jeden z nejzkušenějších šéfkuchařů v republice mění po dlouhých dvaceti letech dres. Nemíří...

    Marek Zelený26.7.2022
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.