Sociální sítě
Nahoru

Diplomático potěší vánočním setem

„Existují jen dva druhy lidí – ti, kteří milují rum Diplomático, a ti, kteří ho ještě neochutnali,“ říká s úsměvem Tito Cordero, master blender rumů Diplomático. Jeden z nejlepších rumů světa, jak je Diplomático všeobecně vnímáno, je tak perfektním dárkem pro ty, kteří ho milují. Některé ze stylových balení Diplomática potěší ale i ty, na které první ochutnání a zamilování se do něj teprve čeká.

Milovníky rumu potěší dárková tuba Diplomático Reserva Exclusiva, v níž se skrývá i originální sklenice a silikonová forma na výrobu ledové koule. K dostání na www.warehouse1.cz za 940 Kč.

Diplomático Reserva Exclusiva je blendem rumů starých až 12 let, celosvětově oceňovaný pro svou lahodnou chuť. Na kontě má více než dvacet medailí z prestižních mezinárodních soutěží. Vlajková loď rumů Diplomático odkazuje na osobnost Dona Juancha a reflektuje působivou sbírku nápojů, o niž se rád dělil se svými přáteli.

Diplomático Reserva Exclusiva je elegantní a komplexní rum určený k pomalému upíjení. Snoubí v sobě jedinečné tělo s dokonalou vyvážeností, díky čemuž si získal rumové nadšence a odborníky po celém světě. Má komplexní aroma plné charakteru, s tóny pomerančové kůry, javorového sirupu a lékořice, sladkou chuť s náznakem karamelek a svůdné, dlouhotrvající zakončení.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.