Sociální sítě
Nahoru

Ovládněte terén s novým Polarisem

Skvělá obratnost v terénu a nekonečný komfort. Polaris představuje svůj zbrusu nový, 60 palců široký stroj RZR Trail S 1000 Premium pro rok 2021, vylepšený pro ty nejlepší jízdní zážitky v terénu, jaké tady ještě nebyly.

RZR Trail S je vybaven výkonným dvouválcovým motorem ProStar o objemu 999 cm3 s rozvodem DOHC a váží pouhých 651 kilogramů. Tento vynikající poměr výkonu a hmotnosti doplňuje všestrannost v terénu, kterou stroji dává úzký 60palcový rozchod kol. Novinka je rovněž vybavena systémem brzdění motorem (EBS) a výkonným pohonem všech čtyř kol True On-Demand AWD. Ten výrazně pomůže v případě potřeby lepší trakce.

Prémiová verze, nabízená zákazníkům v Evropě, na Středním Východě a v Africe, má přední LED světlomety a elektronický posilovač řízení (EPS) zajišťující obratnost a mrštnost v terénu a snadnou ovladatelnost. Prémiové dvoupalcové tlumiče Walker Evans Needle Shocks jsou plně nastavitelné v šestnácti polohách.

S šířkou 152,4 cm je RZR Trail S 1000 nejužším modelem a má nejkratší rozvor kol v celé modelové řadě RZR, takže se s ním snadno manévruje na úzkých cestách. Jeho terénní schopnosti jsou tak prakticky neomezené. Spolu s malým poloměrem otáčení, rychlým připojováním pohonu všech kol a prvotřídní světlou výškou 31,8 centimetrů dodá nový Polaris RZR sebedůvěru každému jezdci i v tom nejnáročnějším terénu.

Na svou velikost má RZR Trail S 1000 perfektní poměr výkonu a hmotnosti, který zaručuje rychlou akceleraci a zkracuje rovinky mezi zatáčkami snadněji než kdy předtím. Kromě mimořádného výkonu nabízí RZR také dlouhou životnost, a to v podobě spojky s delší výdrží a odolnějšího řemenu pro bezstarostnou jízdu a plynulé rozjezdy. Pevnější 27palcové osmivrstvé pneumatiky GBC Dirt Commander jsou navíc extra odolné proti proražení.

Výška zdvihu tlumičů 31,1 centimetru u předního a 33,5 centimetru u zadního společně s nastavitelnými tlumiči Walker Evans Needle Shocks snadno pohltí i ty největší terénní nerovnosti. Pro jízdní komfort je tu pak nastavitelná poloha volantu, více prostoru pro nohy, nastavitelná poloha sedadla a vylepšené prošívané potahy sedadel, které vylepšují posez jezdce. Do nových úložných prostor se nyní vejde více věcí a informace o jízdních parametrech stroje lze nyní zobrazovat na digitálním panelu.

Více z rubriky Extrémy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.