Sociální sítě
Nahoru

Gin prosím

BeBop bar přichází s novým gin menu, které je hravé jako podstata baru samotného. 3 nové drinky se společnými jmenovateli ginem a tonikem nově zdobí menu na baru i s sebou. Speciální nabídka osloví i tu nejnáročnější klientelu.

GT si umí namíchat doma každý. My jsme se opřeli o starý barmanský um a alchymii. Vytvořili jsme jedinečná spojení, které z obyčejného GT dělají zážitek. Máme rovnou 3 pecky. Tanqueray no. 10 tonic, který je na první dobrou ovocný. Je to díky tomu, že při výrobě ginu se kromě klasických bylinek používá čerstvé citrusové ovoce. Druhým je Ferdinands gin tonic, jenž je lehký a fresh. Svoji svěžest a kyselost získává gin díky tomu, že dospívá v sudech po víně v oblasti Saar. Jako třetí mušketýr je oblíbený a komplikovaný Monkey 47 gin tonic, který je bylinný a kořeněný z ingrediencí celého světa. Všechny drinky jsou ve spojení s prémiovým Fever Tonicem,“ říká šéfbarman Milan Drahoš.

Je pár barových podniků v České republice, které rozdávají zážitky elegantně a s grácií. BeBop bar mezi ně patří. Plnohodnotné drinky, výpravný servis, který si drží na místě i formou delivery, je zárukou kvality a 100% spokojenosti.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.