Sociální sítě
Nahoru

Polaris vyhlašuje Morocco Challenge 2021

Distributor značky Polaris v Maroku, společnost YMF Extreme Motors, ve spolupráci se známým organizátorem rallye závodů v Maroku, agenturou Carta Rallye, oznámil pro letošek uspořádání nového závodu side-by-side vozidel Polaris; 2021 Polaris Challenge Morocco.

První ročník Polaris Challenge Morocco se uskuteční na okraji saharské pouště v M’hamid El Ghizlane v termínu 16. – 23. října letošního roku. Trasy byly vybrány speciálně pro vozidla side-by-side, takže majitelé strojů Polaris dostanou exkluzivní příležitost užít si naplno svou vášeň pro offroadová dobrodružství a adrenalin během pětidenního intenzivního závodění.

Registrace na akci je již spuštěna a uzavírá se 17. září 2021.

Na jezdce z celé Evropy, Středního Východu a Afriky čekají tratě a duny, jaké může nabídnout jenom Maroko. Závod Polaris Challenge Morocco svojí unikátní koncepcí point-to-point s GPS navigací prověří strategii a offroadové schopnosti jezdců, a zároveň přinese spoustu zábavy.

Na každý den je připravena nová trasa o délce 150-200 kilometrů. Úkolem je dojet do cíle každodenní trasy v daném časovém limitu, a zároveň se pokusit najít co nejpřímější cestu, aby ujetá vzdálenost byla co nejkratší; jezdci budou muset střídat asfalt a offroad a najít ideální poměr mezi rychlostí a vzdáleností.

Registrační poplatek je 2 490 € pro každého jezdce a 1 490 € pro spolujezdce.

Akce bude otevřena všem majitelům strojů Polaris z celé Evropy, Středního Východu a Afriky. Registrace bude zahrnovat ubytování, stravu, pojištění odpovědnosti, bezpečnostní a zdravotnické týmy, navigační přístroje a servis zdarma od Polaris Morocco (náhradní díly nejsou zahrnuty). Aby účast byla co nejpohodlnější, organizátoři nabízí transport vozidel a výbavy účastníků sběrnou službou z míst po celé Evropě a také dopravu z letiště a hotelu na akci.

Více z rubriky Off-roady & SUV

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.