Sociální sítě
Nahoru

Charitativní trička s tematikou hodinek na výstavě SEW

Už za měsíc se otevřou dveře Paláce Žofín, aby sběratelům a obdivovatelům výjimečných hodinek umožnily vstup na největší výstavu časomír v srdci Evropy. Pátek a sobota, konkrétně 22. a 23. října, se tak ponesou v tikajícím rytmu mechanických strojků, přednášek či přátelských setkání nad uhrančivými artefakty.

Organizátor výstavy se navíc rozhodl už tak bohatý program zpestřit mnoha aktivitami, a tak hlasování o nejlepší hodinky výstavy Watch of the Year 2021 či volbu osobnosti roku pod názvem Horological Creativity Contribution Award, doplnil charitativním prvkem. Tím je prostor vymezený pro prodej charitativních triček kolekce KlokArt s hodinářským motivem, jejichž prodejem jsou financované aktivity Fondu ohrožených dětí.

Na pomoc Klokánkům se vydal ilustrátor Richard Svitalský už před rokem, když připravil motiv ikonických hodinek Seiko Tuna a věhlasného obrazu Velké vlny u pobřeží Kanagawy japonského umělce Kacušika Hokusaiho. Druhý motiv, snoubící hodinky Casio s kalkulačkou a legendární vůz DMC DeLorean, představil letos, a nutno uznat, že sklízí velkou vlnu úspěchu. Trička nesoucí oba motivy, tedy pro akci určený jednorázový dotisk s motivem Seiko a v současné době nabízená interpretace hodinek Casio, budou na místě k dostání za cenu 650 Kč.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.