Sociální sítě
Nahoru

Bambucké máslo pro krásu i pro zdraví

Botanicus, jedna z nejznámějších českých kosmetických značek, přichází s řadou péče o tělo, jejíž každý produkt obsahuje minimálně 75 procent vysoce kvalitního bambuckého másla a žádné chemické konzervanty.

Všechny receptury jsou stoprocentně přírodní, obohaceny účinnými oleji například z jader švestky, kukui, konopí, arganu, jojoby a pupalky dvouleté.

Pečující řada Bambucké máslo se skládá z patnácti produktů, mezi nimiž nechybí intenzivní omlazující balzámy, ošetřující masky na pleť i vlasy nebo exkluzivní oční péče. botanicus.cz

Díky obsahu nasycených a nenasycených mastných kyselin, minerálů, provitamínu A, vitamínu E a nezmýdelnitelným složkám má bambucké máslo vynikající kosmetické vlastnosti. Tvoří základ mnoha výrobků vhodných pro suchou, zralou nebo citlivou pleť, udržuje v rovnováze hydrataci pokožky, její svěží, pružný vzhled a zároveň slouží jako přírodní UV-filtr.

Protože bambucké máslo má silné protizánětlivé účinky, využívá se při léčbě popálenin, vyrážek, akné, ekzémů, vybledlých jizev, pigmentových skvrn, popraskaných rtů, vrásek a strií. Také zmírňuje příznaky lupénky a patří do vlasových masek pro rychlou regeneraci suchých, lámavých vlasů. Jeho další velkou předností je rychlé a snadné vstřebávání bez mastného filmu na pokožce.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou