Sociální sítě
Nahoru

Zažijte Goodwood Festival of Speed na vlastní kůži

Česká butiková agentura Ricard & Bonette letos chystá exkluzivní event na Goodwood Festival of Speed, jeden z největších motoristických svátků plný historických skvostů a akčního závodění. Čtyř denní balíček pro opravdovou VIP klientelu vyjde na 168 000 Kč.

Goodwood Festival of Speed patří mezi nejvěhlasnější motoristické svátky na světě. Každoročně přitáhne na usedlost Goodwood House v hrabství West Sussex přes 150 000 motoristických fanoušků z celého světa, aby obdivovali největší skvosty automobilových sbírek z řad veteránů a závodních speciálů přímo v pohybu.

Součástí festivalu rychlosti, který kombinuje prvky výstavy a přehlídky elegance, je

i tradiční závod do vrchu, kterého se účastní celebrity ze světa showbusinessu, automobilového průmyslu a současných i bývalých pilotů Formule 1.

Ricard & Bonette, česká zážitková agentura pro nadšené řidiče a milovníky motorsportu, zve na letošní ročník Goodwood Festival of Speed, který se koná od 24. do 27. června 2022. Všem zájemcům zajistí nezapomenutelné čtyři dny na jedné z nejžádanějších motoristických akcí roku, která je každoročně beznadějně vyprodaná.

Zájemci si užijí VIP přístup, špičkový catering a sledování celého programu z VIP pavilonů, kde potkají celebrity a legendy motorsportu.

První den je připraven letecký transfer do Velké Británie a ubytování v pětihvězdičkovém hotelu South Lodge v obci Horsham, který oplývá autentickou atmosférou aristokratického sídla a disponuje skvěle vybaveným wellness a dvěma oceňovanými restauracemi.

Sobotní den začíná časně ráno. Zájemci se mohou rozhodnout, zda preferují transfer do Goodwoodu po silnici, nebo si vychutnají desetiminutový přelet vrtulníkem. Prozkoumají celý areál Goodwoodu a užijí si celodenní program plný přehlídek elegance, závodění a kaskadérských kousků v soukromých zahradách Library Lawn za doprovodu vynikajícího cateringu a se vstupem na tribunu Roving. Součástí je také vstup na exkluzivní večerní zahradní party.

Neděle proběhne v Clarke Pavillon, který se nachází v nejatraktivnějším místě eventu, v zatáčce Molecomb Corner. Odtud je možné sledovat bohatý závodní program a využívat otevřeného prémiového baru. Závěrečná večeře se koná v michelinské restauraci.

Čtvrtý den je věnovaný buď odpočinku, nebo adrenalinovému zážitku na závodním okruhu. Zájemci mohou usednout do Caterhamu 270S, divokého superlightu

s poměrem výkonu ku hmotnosti atakující nejrychlejší supersporty světa, na věhlasném okruhu Brands Hatch jihovýchodně od Londýna. Jeden z nejstarších závodních okruhů v Británii hostí automobilové závody již od roku 1926, včetně několika památných závodů Formule 1.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.