Sociální sítě
Nahoru

Česká avantgardní bistronomie v restauraci ZEM představuje unikátní „privátní dining room“

Úspěšná a populární restaurace ZEM hotelu Andaz Prague, která si během velmi krátké doby dokázala, získat pevné místo na české gastronomické scéně – a to hlavně díky neotřelému přístupu a kulinářskému umění šéfkuchaře Richarda Bielika, si pro své místní i zahraniční klienty připravila další novinku. Hosté mohou využít unikátního zážitku privátní dining room.

Nejedná se o tradiční záležitost, kterou nabízí řada dalších zařízení, tento neobvyklý exkluzivní zážitek s pětihvězdičkovým servisem si mohou klienti dopřát v soukromé místnosti, která je součástí restaurace ZEM.

V tomto místě se snoubí nádherný design restaurace, s možností přizpůsobení osvětlení i teploty dle přání hostů, nebo stylu či tématu setkání. Toto místo s kapacitou pro 10 osob je nejen ideální volbou pro rodinné sešlosti nebo menší akce, ale i skvělým prostorem pro obchodní jednání.

Nadstandartní služby jsou garantovány jedinečnou obsluhou, která určena pouze pro klienty privátní dining room. Tým Richarda Bielika a celé restaurace ZEM zde představuje speciální koncept „sdíleného“ stolování. Klienti mají možnost si užít více chutí a gastronomických zážitků, bez časově náročného vybírání jednotlivých jídel z menu. Tento speciální koncept nabízí variaci originálních a chutných pokrmů, která se mění v závislosti na sezóně, a tím je zaručeno, že se hosté mohou těšit na gastronomické novinky při každé návštěvě, a každé jejich setkání či jednání v private dining room bude garantováno úspěchem.

Vinotéka, která se nachází u vstupu do toho privátního prostoru jen více podtrhuje exkluzivitu tohoto místa a nabízí široký výběr vín z celého světa.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.