Sociální sítě
Nahoru

Hvězdou kampaně k novým hodinkám Louis Vuitton Tambour je Bradley Cooper

Louis Vuitton odhaluje novou kampaň k hodinkám Tambour, jejíž hvězdou je ambasador módního domu Bradley Cooper.

Bradley Cooper na sérii portrétů od Maria Sorrentiho a doprovodném videu od Damiena Chazelleho ztělesňuje novou kapitolu hodinářství Louis Vuitton, která se s novými hodinkami Tambour začíná psát. Nové modely byly odhaleny v červenci letošního roku, 21 let po slavnostním uvedení originálního designu Tambour. Jejich elegantní, uhlazené linie spojují estetiku s účelností. Působivý design vyniká i v nejnovější kampani módního domu Louis Vuitton.

Snímky vznikly v prostorách Musée d’Orsay, Cooper na nich působí zamyšleným, ale zároveň i rozhodným dojmem. Hodinky Tambour po boku hvězdy rozhodně nezůstávají v pozadí, idea času je všudypřítomná.

Na koho nebo na co herec čeká? Odpověď na otázku se skrývá v Chazelleho filmu, který ukazuje setkání mezi Cooperem a ženou, jejíž silueta vyniká na pozadí působivých muzejních mechanických hodin. Náhlá časová smyčka přenáší diváka na začátek příběhu a ukazuje oddělené cesty, které na oba protagonisty před náhodným setkáním čekají. Příběh je poctou spojení, které přináší čas.

Kampaň je oslavou nového modelu Tambour, který představuje zásadní milník v hodinářské výrobě značky Louis Vuitton. Nový design mluví moderním jazykem, unisexová forma pracuje s rafinovaným, hladkým pouzdrem s umně integrovaným náramkem. Model předvádí pokročilé hodinářské techniky i zpracování, jejichž dokonalým příkladem je nový strojek LFT023. Nové hodinky Tambour vznikly díky savoir-faire hodinářské manufaktury La Fabrique du Temps Louis Vuitton v Ženevě.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.