Sociální sítě
Nahoru

Virtuální restaurace ožije během října

Nový projekt známého restauratéra Yurije Kolesnika je tady. Dvacetiletá La Veranda, milovaná Babiččina zahrada a tapasové The Bistro vítá dalšího člena gastronomické rodiny jménem Z Ohně.

Virtuální restaurace Z Ohně ožívá během měsíce října a je zcela výjimečná, jelikož nabídka je převážně připravovaná v keramické peci Kamado nad ohněm sálajícím z dřevěného uhlí. Co to znamená? Exkluzivní burgery jsou tady. Trhaná krkovice, kachna či hovězí žebra, kterým sekunduje krůtí pastrami. Tento obsah se balí do domácího sendviče či briošky. Ani se člověk nenaděje a je před ním burger snů, který může doplnit hovězí vývar, hranolky z batátů, zelný salát či domácí dipy.

Jak už bylo zmíněno, jedná se virtuální restauraci, která své pokrmy dodává skrze rozvoz v Praze a okolí. „Chtěli jsme posunout rozvážkovou gastronomii zase o kousek dál a dovolím si tvrdit, že se nám to povedlo. Domácí burgery dodáváme ve variantě ready to eat, ale také ve verzi na doma neboli dodělej si sám. Díky několikahodinové přípravě mas na přímém ohni, je chuť opravdu natolik intenzivní, že oslní bezpochyby každého,“ dodává majitel Yurij Kolesnik.

Pokud milujete kvalitní gastronomii a nemáte chuť nikam chodit, objednejte si excelentní kouřový burger až domů. Nová restaurace Z Ohně už svou pec rozvoněla a vážně to stojí za to.

Objednávky přes rozvozové firmy.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.